Με τη σκέψη στο νησί τα μέλη του συλλόγου Κυπρίων Νομού Λάρισας




Με βλέμμα στραμμένο στη δοκιμαζόμενη ιδιαίτερη τους πατρίδα και με πολλές ευχές και αισιοδοξία για καλύτερες μέρες για ολόκληρο τον Ελληνισμό, πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του Συλλόγου Κυπρίων Νομού Λάρισας. 

Η λιτή αλλά καθόλα ζεστή εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «DINANI», παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αυγουστίνο Αυγουστή, ο οποίος εκτός από τις καθιερωμένες ευχές αναφέρθηκε στην κοινή δύσκολη πορεία της Κύπρου και της Ελλάδας και ευχήθηκε όλες αυτές οι δυσκολίες σύντομα να αποτελούν παρελθόν.

LARISA-AVGOUSTIS02

Χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος και εκ μέρους του Δημάρχου Λαρισαίων ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σούλτης. Και οι δύο τους ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και μαζί με τις ευχές τους για καλό νέο έτος, εξήραν την πλούσια από κάθε άποψη δράση του Συλλόγου και έστειλαν μήνυμα ενότητας και ευχές για καλύτερες μέρες για τη δοκιμαζόμενη πατρίδα και την ημικατεχόμενη Κύπρο.

Παρευρέθηκαν: Ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλιόπουλος Ιωάννης, ο Ταξίαρχος 1ης Στρατιάς κ. Βύνιος Γεώργιος, ο Πρόεδρος  του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημήτρης Κατσαρός, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας αντιστράτηγος ε.α κ. Σπυρίδων Τσιρώνης, οι πολεμιστές Κύπρου κ.κ. Βασίλης Κουτσαντάς, Ευάγγελος Διβράμης, Λάμπρος Πλίτσης, Κώστας Ρουμελιώτης και Κώστας Σαμαντζής, εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Βασίλη Κόκκαλη, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου και δημοτικός σύμβουλος κ. Ντίνος Διαμάντος, ο αστυνόμος Χρήστος Τζιώρας, εκ μέρους του Συλλόγου Μικρασιατών ο κ. Γιώργος Καρύδης, εκ μέρους του Συλλόγου Κρητών η κ. Μαρία Παρασίρη, ο χοροδιδάσκαλος κ. Γιώργος Τσιπλακούλης μαζί με τα μέλη του χορευτικού μας, η συγγραφέας Ζωή Καλαφάτη, κ.ά. Συγκινητική ήταν η παρουσία των μελών και φίλων του Συλλόγου, καθώς και των φοιτητών μας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: