Κραυγή αγωνίας της μητέρας του ενός εκ των αγνοουμένων




Για την εξαφάνιση των φίλων του το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή του Πενταλόφου στο Μεσολόγγι μίλησε στο MEGA φίλος τους.

Όπως είπε “δεν μπορούμε να τους βρούμε πουθενά” παρά την ολοήμερη χθεσινή έρευνα.

“Με τα παιδιά έκανα μαζί ρεβεγιόν. Ήμασταν μαζί έως τις 3 το βράδυ. Εγώ τους άφησα 3 η ώρα σε ένα χωριό, στο Πεντάλοφο. Είχαν δικό τους αυτοκίνητο και έφυγαν τα παιδιά στις 4:30 από το χωριό. Μετά έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη τους. Κλείσαν ταυτόχρονα και τα τηλέφωνά τους”, είπε και τόνισε ότι στις 05:00 η μητέρα του ενός αγνοούμενου προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του.

Είπε ότι είναι λογικό να είχαν πιεί και “ένα ποτηράκι παραπάνω” λόγω της ημέρας όμως εάν είχε συμβεί το παραμικρό στον δρόμο εκτίμησε ότι θα είχαν βρεθεί.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό δύο ανδρών, ηλικίας 35 και 40 ετών, από την περιοχή του Αιτωλικού, οι οποίοι έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο Γιαννης και ο Βασιλης, παιδί του μεροκάματου ο πρώτος και κτηνοτρόφος ο άλλος, βγήκαν για να διασκεδασουν και μετά από κάποιες ώρες όπως αποκάλυψε στο protothema.gr και στο mega η μάνα του Βασίλη η κ. Αλεξάνδρα τα ίχνη τους χάθηκαν.

Όπως λέει η κυρία Αλεξάνδρα οι δύο φίλοι έφυγαν από το χωριό Πεντάλοφος στις 4:30 τα ξημερώματα ενώ η τελευταία φορά που τα ίχνη τους καταγράφηκαν από κάμερες ήταν μισή ώρα αργότερα, στις 5 τα ξημερώματα στο χωριό Λεσίνι.

«Πρέπει να είχε ξημερωσει έβλεπα πως ο Βασίλης δεν επέστρεψε τρελαθηκα. Άρχισα να τηλεφωνω σε φίλους του στα ξαδελφια του τίποτα. Δε ξέρω τι έγινε ειναι και τα δυο καταπληκτικα παιδιά ούτε προβλήματα είχαν δημιουργήσει ποτέ τιποτα σας λέω. Μακαρι να βρεθούν τα παιδιά κοντευουμε να χασουμε το μυαλο μας» λέει η κυρία Αλεξάνδρα.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι έχουν ήδη κάνει έρευνες στον ποταμό Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885, και με τα στοιχεία αυτά προσπαθούν να ανασυνθέσουν το δρομολόγιό τους μήπως και ανακαλύψουν τα ίχνη τους.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια της εξαφάνισης του 35χρονου και του 40χρονου.

Ειδικότερα, προσπαθούν να μάθουν πού ακριβώς πήγαν οι δύο άνδρες τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά και να βρουν άτομα που πιθανώς τους είδαν πριν εξαφανιστούν.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί επιχειρούν να βρουν τους δρόμους απ΄ όπου μπορεί να πέρασαν οι δύο άνδρες, έτσι ώστε να μπορέσουν να επικεντρώσουν τις έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: