Οι καλύτερες καμπάνιες των οίκων μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016




Από τo κυβερνο-μοντέλο του γαλλικού οίκου Louis Vuitton έως το #family του Givenchy οι κορυφαίες διαφημιστικές εκστρατείες των οίκων μόδας για το 2016 έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Αποχαιρετώντας το «παλιό» καλωσορίζουμε όχι μόνο τα πρόσωπα της νέας χρονιάς αλλά και ό,τι πρόκειται να φορεθεί σε χρώματα και αρώματα, για να ‘απαλύνει’ το δίσεκτο έτος.

Ο οίκος Louis Vuitton λάνσαρε την εικονική σταρ Φερνάντα. Το ψηφιακό μοντέλο, με τα ροζ μαλλιά, πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια Series 4 της ανοιξιάτικης συλλογής, που υπογράφει ο Νικολά Γκεσκιέρ, ο οποίος δεν έκρυψε την προτίμηση του για την εικονική φιγούρα του video game Final Fantazy.Η συλλογή έχει χαρακτηριστεί ήδη cyberpunk με πάρα πολύ στιλ.

«Πιστεύω στη δύναμη της αγάπης» είναι το μήνυμα της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Givenchy που βάλθηκε να σκορπίσει αγάπη. Με σκηνικό τη Νέα Υόρκη, το κλείστρο πάτησαν ο Μερτ Άλας και ο Μάρκους Πίγκοτ που έφεραν κοντά τη μεγάλη οικογένεια (#family) των μοντέλων. Μπροστά από το φακό συναντήθηκαν παλαιότερες και νεότερες γενιές κορυφαίων μοντέλων και πόζαραν με τις δημιουργίες του Ρικάρντο Τίσι.

Την ίδια ώρα ο οίκος Versace γέμισε μικρές…Ντονατέλες.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: