“Ευλογημένη” από τον Τούρκο αρχιμουφτή η παιδοφιλία;




H λέξη αίσχος είναι λίγη για να περιγράψει το νέο τουρκικό θρησκευτικό διάταγμα, που ούτε λίγο, ούτε πολύ επιτρέπει την παιδοφιλία και την αιμομιξία μεταξύ πατέρα και κόρης!

Το σήκωσαν από τον ιστοχώρο τους άρον-άρον όταν έγιναν βούκινο, και οι αηδιαστικές και σοκαριστικές τους «συμβουλές» άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο… Ο λόγος για την πανίσχυρη – επί Ερντογάν – Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων που κλήθηκε να απαντήσει σε πατέρα που ρωτούσε – ανοιχτό δηλαδή το ενδεχόμενο στημένης ερώτησης για να τους κάνουν χωρίς να το σκεφτούν να πουν όσα πιστεύουν με βάση το Κοράνι και άλλες ισλαμικές πηγές… σοφίας – σε περίπτωση που έτρεφε «λάγνα» συναισθήματα για την κόρη του, εάν αυτό θα ακύρωνε τον γάμο του με τη μητέρα της από θρησκευτικής απόψεως!

Η απάντηση που έδωσαν είχε την ισχύ «φετβά» (fatwa), θρησκευτικό διάταγμα εν ολίγοις και στηρίχτηκε στα γραπτά μελετητών του Ισλάμ… Αρχικά η απάντηση ανέφερε ότι οι απόψεις των… ειδικών διίστανται επ’ αυτού. Κάποιοι αναφέρουν ότι ο γάμος «πάει περίπατο», αλλά κάποιοι άλλοι πιο… ψαγμένοι και έτοιμοι για το Ισλαμικό Κράτος, ότι η κορούλα του θα πρέπει να είναι πάνω από… εννιά ετών (έμμεση νομιμοποίηση της παιδοφιλίας!) και η επαφή του πατέρα με την κόρη να είναι πολύ στενή για να γεννήσει «συναισθήματα λαγνείας»!

Οι φοβεροί τύποι της Διεύθυνσης, μόλις είδαν τη σφοδρή αντίδραση όχι μόνο εξαφάνισαν τον φετβά – την ανάρτηση – αλλά έκαναν λόγο για έλλειψη σοφίας και ηθικής στην απάντηση, κυρίως όμως ότι δεν εκφράζει τις απόψεις της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, ρίχνοντας ευθύνες σε όσους το δημοσιεύουν, ότι το κάνουν για να την απαξιώσουν! Αποκαλεί δε σχόλια που γράφτηκαν για το θέμα ως «διεστραμμένα» και δηλώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Να ζητήσουμε από τα αστέρια αυτά, αν προχωρήσουν σε μηνύσεις να μη μας ξεχάσουν. Εξάλλου, κι εμείς το ερμηνεύσαμε ως κάλυψη της παιδοφιλίας. Η αηδία και η διαστροφή με θρησκευτικό μανδύα, σε όλο της το «μεγαλείο».

http://www.defence-point.gr/news/?p=144650

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: