Στο «ρελαντί» η ΑΕΚ 3-0 την Καλλονή




Τρίτη διαδοχική νίκη για την ΑΕΚ του Γκας Πογέτ, που επικράτησε 3-0 της Καλλονής στο ΟΑΚΑ και μετά από 13 αγωνιστικές παραμένει στη 2η θέση της Super League, αυξάνοντας τη διαφορά της από την τρίτη.

Το σκορ άνοιξε ο Ράφικ Τζιμπούρ στο 5ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ του Χρήστου Αραβίδη στο 19ο και το 62ο λεπτό.

Οτι το ματς δεν θα είχε κάποιο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τον νικητή, φάνηκε από νωρίς και συγκεκριμένα από το 5′, όταν ο Σουηδός έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Τζιμπούρ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0, ακούγοντας ξανά το όνομα του από τους Ενωσίτες. Εχοντας βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ, η Καλλονή πήρε μέτρα και βγήκε πιο μπροστά, δείχνοντας διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει… Σωστή η απόφαση των φιλοξενούμενων αλλά στο 19′ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με το κοντινό πλασέ του Αραβίδη μετά το γύρισμα του Ντίντακ από αριστερά (2-0).

Η ΑΕΚ, κάπου εκεί, κατάλαβε ότι όποτε ανέβαζε ρυθμό θα μπορούσε να κάνει φάση, η Καλλονή το πάλεψε όσο μπορούσε για να κάνει κάτι καλό δημιουργικά και στο 39′ θα γινόταν και το 3-0 αλλά ο Τζιμπούρ νικήθηκε από τον Χογκ στο τετ α τετ. Μικρό το κακό για τους Κιτρινόμαυρους…

Οχι και για τον Αλγερινό, πάντως, καθώς ήταν μέσα στις φάσεις και ήθελε ακόμη ένα γκολ, το οποίο θα μπορούσε να πετύχει στο 50′ αν ο διαιτητής καταλόγιζε το πέναλτι που έκανε, με κάθε τρόπο, ο Τσιαμπούρης… Δεν το έκανε, όμως, προκαλώντας τον εκνευρισμό όσων ήταν στο ΟΑΚΑ. Οπως και να έχει, το τρίτο γκολ ήρθε για την ΑΕΚ στο 62′ και ήταν το δεύτερο του Αραβίδη, ο οποίος σούταρε αμέσως μετά την σέντρα του Γκάλο από δεξιά (3-0).

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Αρθο, Ντίντακ, Γιόχανσον (89′ Κορδέρο), Σιμόες, Μπουονανότε, Πλατέλλας (63′ Βάργκας), Τζιμπούρ (76′ Μάνταλος), Αραβίδης.

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Τσιαμπούρης, Βάλιος, Αντέτζο (65′ Ούκα), Γιορέντε (84′ Ευαγγελιδάκης), Κεϊτά, Χιντασέλι (65′ Ξύδας), Γεωργίου, Καλτσάς, Σάμπα, Μανούσος.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: