Σε κρίση η Γιουνάιτεντ, 4 ήττες στη σειρά… Φαν Γκάαλ: Μπορεί να φύγω μόνος μου…




Πενήντα τέσσερα (54) είχε να χάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέσσερις αγώνες στη σειρά και 26 να περάσει σε τόσο δύσκολη θέση την Boxing day.

Η ήττα (2-0) από την Στόουκ στο Britannia νωρίς το απόγευμα, επιβεβαίωσε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε κρίση. Κανείς δεν ξέρει πλέον εάν αρκεί η αποχώρηση του Λουίς Φαν Γκάαλ από την ηλεκτρική θέση του Old Traford , προοπτική που φαίνεται σχεδόν βέβαιη.

«Καμια φορά μία ομάδα δεν είναι ανάγκη απολύσει ένα προπονητή, γιατί είναι εκείνος που αποφασίζει από μόνος του να το κάνει αυτό,» είπε ο Ολλανδός προπονητής και οι Αγγλοι πιστεύουν ότι σύντομα θα ακολουθήσει παραίτηση.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι στην…γωνία και το όμορφο είναι πως την Δευτέρα στο Old Trafford, θα είναι η Τσέλσι που θα βρεθεί απέναντι στην Γιουνάιτεντ. Δίχως άλλο μία σύμπτωση διαβολική. Η Στόουκ του Μαρκ Χιουζ έφτασε στη νίκη στα πρώτα 26 λεπτά, με τα γκολ των Μπόγιαν Κρκιτς (19) και Μάρκο Αρναούτοβιτς (26). Ο Ρούνει δεν ξεκίνησε και μπήκε μόνο σαν αλλαγή στην επανάληψη.

Η ήττα αυτή ήταν η τρίτη στη σειρά στην Premier, μετά εκτός από Μπόρνμουθ και Νόριτς, που γίνεται τέσσερις με εκείνη στο Champions League από την Βόλφσμπουργκ. «Σίγουρα η κατάσταση είναι πιο δύσκολη, γιατί είναι πλεόν τέσσερις οι αγώνες που έχουμε χάσει,» πρόσθεσε ο Φαν Γκααλ μιλώντας στο Sky Sports. «Είναι μια άλλη κατάσταση, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε».

Νέα ήττα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Στόουκ Σίτι

Μετά τις Μπόρνμουθ και Νόριτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε να «αναστήσει» αγωνιστικά και την Στόουκ Σίτι. Η ομάδα του Φαν Γκάαλ, η οποία έχει να γνωρίσει τη χαρά της νίκης στην Πρέμιερ Λιγκ από τις 21 Νοεμβρίου, ηττήθηκε 2-0 και από την Στόουκ Σίτι στο Μπριτάνια Στέντιουμ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 18ης ημέρας στην Αγγλία. Τα τέρματα της αναμέτρησης, η οποία δεν αποκλείεται να αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, σημείωσαν οι Μπόγιαν Κρκιτς στο 19ο λεπτό και Αρναούτοβιτς στο 26ο λεπτό μ` εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 17 αγώνες)

Λέστερ 38

Άρσεναλ 36

Μάντσεστερ Σίτι 32

Τότεναμ 29

Κρίσταλ Πάλας 29

Μάντσεστερ Γιουν. 29-18αγ.

Γουότφορντ 28

Στόουκ Σίτι 26-18αγ.

Γουέστ Χαμ 25

Λίβερπουλ 24

Έβερτον 23

Σαουθάμπτον 21

Γουέστ Μπρομ 20

Μπόρνμουθ 19

Τσέλσι 18

Νόριτς 17

Νιουκάστλ 17

Σουόνσι 15

Σάντερλαντ 12

Άστον Βίλα 7

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: