Σάντος: “Ο Ρονάλντο έχει στόχο να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία”




Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ως στόχο να βοηθήσει εθνική ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης, το καλοκαίρι στην Γαλλία.

«Ξέρω ότι Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλήρως προσηλωμένος στο να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης. Τίποτα δεν με κάνει να σκεφτώ διαφορετικά ,» δήλωσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής σε συνέντευξή του στην A Bola.

Ο Σάντος πιστεύει ότι ο Ρονάλντο θα είναι σε καλή κατάσταση στο Euro 2016. «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Γνωρίζουμε ότι, πάντα έλεγε σε διάφορες συνεντεύξεις, ότι ο μόνος τίτλος που του λείπει στην καριέρα του είναι να κερδίσει κάτι για την εθνική ομάδα. Και επικεντρώνεται σε αυτό,» πρόσθεσε.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν πιστεύει ότι υπάρχει εξάρτηση της ομάδας από τον Ρονάλντο. «Δεν ξέρω τι εξαρτάται. Ο Κριστιάνο παίζει μόνος του; Κάθε ομάδα, για το στυλ παιχνιδιού της, κατά κάποιον τρόπο εξαρτάται από τους καλύτερους παίκτες. Θέλω τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα καλύτερά του, στην κορυφή. Και εξακολουθώ να πιστεύω στην εθνική κάθε στιγμή».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: