Musical Christmas στη Μαρίνα Φλοίσβου




Την εμπειρία ενός ξεχωριστού μουσικού σκηνικού θα ζήσουν όσοι επισκεφθούν τη Μαρίνα Φλοίσβου κατά τη διάρκεια των φετινών εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Από τις 13 Δεκεμβρίου 2015 έως και τις 3 Ιανουαρίου 2016, η Μαρίνα Φλοίσβου «φοράει» τα γιορτινά της. Οι εορταστικές εκδηλώσεις της μαρίνας, με θέμα «Musical Christmas», ξεκινούν με την τελετή έναρξης, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου , κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά δρώμενα, τα οποία μαζί με την παραδοσιακή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. Τα φετινά Χριστούγεννα η Μαρίνα Φλοίσβου  γεμίζει νότες, ήχους και χρώματα, ταξιδεύοντάς μας σε πασίγνωστες μουσικές ιστορίες.

Ο Άγιος Βασίλης καταφθάνει με το αγαπημένο του άρμα και συνοδεύεται από τους αγαπημένους μας χριστουγεννιάτικους συμπρωταγωνιστές. Με highlights από αμερικάνικα, ευρωπαϊκά, αλλά και ελληνικά μιούζικαλ το απόλυτο χριστουγεννιάτικο ραντεβού είναι γεμάτο με μουσική από όλο τον κόσμο. Συμμετέχουν η σύγχρονη ντίβα του μιούζικαλ στην Ελλάδα, Σία Κοσκινά με δεκαμελή θίασο από την σχολή PMTP και το νεανικό συγκρότημα Belleville.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, η Μαρίνα Φλοίσβου υποστηρίζει για μία ακόμα χρονιά τους συλλόγους «ΑΛΜΑ» και «Χαμόγελο του Παιδιού».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: