«Μοίρασε» εξώδικα σε όλους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός




Εξώδικα προς… κάθε κατεύθυνση (Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ, ΚΕΔ) έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την τιμωρία της ομάδας για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά -όπως υποστηρίζει- έγιναν και στο γήπεδο Περιστερίου κατά την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο, όμως χωρίς να τιμωρηθεί η γηπεδούχος ομάδα.

Παράλληλα έστειλε και επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή.

Ετσι, παίρνει μέτρα και ζητά εξηγήσεις –για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του και να επικρατήσει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο- ο Παναθηναϊκός, με αφορμή τη δική του τιμωρία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι, έστειλαν εξώδικα προς αρμόδιους φορείς προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους την έκθεση παρατηρητή και το φύλλο αγώνα του προαναφερθέντος ματς, ενώ με επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμό εκφράζεται ανησυχία για την κατάσταση και ζητείται «να μην υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στις τιμωρίες».

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λαμβάνοντας υπόψη περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα στον αγώνα Ατρόμητος – Πανιώνιος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προέβη σήμερα σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να διασφαλίσει τα έννομα συμφέροντά της.

Πιο συγκεκριμένα απεστάλησαν εξώδικες προσκλήσεις προς τη SuperLeague και την ΚΕΔ/ΕΠΟ προκειμένου να παραλάβει την έκθεση του παρατηρητή και το φύλλο αγώνα, ενώ αύριο θα κάνει αίτημα και προς την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ για να λάβει και τις δικές τους εκθέσεις.

Παράλληλα εστάλη επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή με την οποία εκφράστηκε η ανησυχία μας για όσα συμβαίνουν και η ελπίδα μας ότι δεν θα προκύψουν φαινόμενα δυσαρμονίας σε αποφάσεις πειθαρχικών οργάνων.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού διατηρεί την αταλάντευτη θέση της υπέρ της ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: