Οικογενειακές διακοπές για τους αδελφούς Τζόνας




Μπορεί τα αδέλφια Τζόνας να μην αποτελούν πλέον μπάντα και ο καθένας να ακολουθεί σόλο καριέρα, ωστόσο οι οικογενειακοί δεσμοί παραμένουν ισχυροί και λόγω των Χριστουγέννων βρέθηκαν όλοι μαζί για να περάσουν τις διακοπές των εορτών. 

Έτσι ο 28χρονος Κέβιν με την 29χρονη σύζυγό του Ντανιέλ και την ενός έτους κόρη τους Αλένα, ενώθηκαν με τον 26χρονο Τζο, τον 23χρονο Νικ και τον μόλις 15 χρόνων Φράνκι για τις γιορτές.

Ο Τζο ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τον Νικ να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο γράφοντας «Μαγικά Χριστούγεννα. Αγαπώ αυτό το δέντρο και το διαμέρισμα που νοικιάσαμε στη Νέα Υόρκη και να έχουμε καταπληκτικές διακοπές».

Οι αδελφοί Τζόνας για την περίοδο των Χριστουγέννων ενοικίασαν ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Φυσικά δεν νοίκιασαν ένα οποιοδήποτε διαμέρισμα, αλλά ένα μικρό παλάτι με πέντε υπνοδωμάτια που το καθένα έχει το δικό του μπάνιο σε ένα συγκρότημα που βρίσκεται στο Upper East Side του Μανχάταν, όπου τα ενοίκια ανέρχονται σε 75.000 δολάρια το μήνα και η αξία των διαμερισμάτων αποτιμάται στα 23 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι περιλαμβάνει μια εσωτερική πισίνα, με καταρράκτη, μια αίθουσα κινηματογράφου, τζάκι και μπαρ. Πάντως οι αδελφοί Τζόνας έφεραν το δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: