Η depot art gallery φιλοξενεί έκθεση διεθνών καλλιτεχνών της Urban Art




Η νέα αίθουσα τέχνης depot art gallery εγκαινιάζει την παρουσία της με τη φιλοξενία ομαδικής έκθεσης διεθνών καλλιτεχνών της Urban Art, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.
Στην ομαδική έκθεση με τον τίτλο “Inside Out” και μέσα σ’έναν νέο αστικό χώρο, παραθετικά και όχι αντικρουόμενα, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τάσεις, απόψεις και διαφορετικές εκφράσεις της Urban Art.

Η σύμβουλος της νέας γκαλερί και υπεύθυνη για την επιμέλεια της έκθεσης «Inside Out», Γωγώ Κολυβήρα, σημειώνει ότι «oι διαφορετικές δημιουργίες συγκροτήθηκαν σε κοινή έκθεση με το σκεπτικό ότι αντιπροσωπεύουν διακριτές περιπτώσεις καλλιτεχνών στον εικαστικό χώρο με διεθνή δραστηριότητα».

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες FKDL και TAREK από τη Γαλλία, RABEA από τη Γερμανία, TRAZ από την Ελβετία, Eva Mitala από την Ελλάδα και η διεθνής cooperativa LosOtros, που κατά την ημέρα των εγκαινίων θα πραγματοποιήσουν live action παρουσίαση.

Το παρόν ως guest artist με έργο του θα δώσει επίσης ο διεθνούς φήμης Γερμανός καλλιτέχνης Jim Avignon, ο οποίος εκπροσωπεί την επιτομή της pop τέχνης στις μέρες μας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης “Inside Out” θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Depot art gallery: Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι

Ωράριο Λειτουργίας : Τρίτη έως Παρασκευή, 11:00 – 21:00

Σάββατο και Κυριακή, 11:00- 17:00

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: