Η Χίλαρι θα συνεχίσει να διαλέγει λουλούδια και πορσελάνινα σερβίτσια στον Λευκό Οίκο




H υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο Χίλαρι Κλίντον δήλωσε χθες ότι ακόμα κι ως πρόεδρος των ΗΠΑ πιθανόν θα συνεχίζει να διαλέγει τα σερβίτσια και τα λουλούδια για τις επίσημες περιστάσεις και θα αναθέτει στον σύζυγό της, πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ειδικές αποστολές.

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης των υποψηφίων του Δημοκρατικών Κόμματος εάν είναι καιρός πλέον να αλλάξει ο ρόλος του/της συζύγου της/του προέδρου των ΗΠΑ, η πρώην Πρώτη Κυρία απάντησε ότι οι ρόλοι του προεδρικού ζεύγους θα προσαρμοστούν στην περίπτωση που εκείνη εκλεγεί στον προεδρικό θώκο στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

«Από σεβασμό προς τον σύζυγό μου, πιθανόν θα συνεχίσω να επιλέγω τα λουλούδια και τα πορσελάνινα σερβίτσια για τα επίσημα δείπνα και όλα αυτά που χρειάζονται» επισήμανε η Κλίντον, που προηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

«Ωστόσο, σίγουρα θα καταφεύγω σε εκείνον όπως ακριβώς έκαναν και οι πρώην πρόεδροι, για ειδικές αποστολές, για συμβουλές» προσέθεσε η ίδια.

Η ερώτηση προς την Χίλαρι Κλίντον σχετικά με «τα λουλούδια και τα σερβίτσια» προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των χρηστών στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

«Οπωσδήποτε δεν θα είχαν το θράσος να ρωτήσουν σχετικά με λουλούδια και σχέδια πορσελανών εάν ο υποψήφιος φαβορί στη σκηνή ήταν ένας άνδρας» έγραψε στο Twitter ο χρήστης @Kevin_Gartland_.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: