Γιόχανσον: Μπόνους η Εθνική αλλά μόνο η ομάδα μου μετράει αυτή τη στιγμή




Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έως τώρα στο εφετινό πρωτάθλημα, έχοντας αναδειχθεί σε ηγετική φυσιογνωμία της Ένωσης με τα γκολ που σημειώνει, αν και μέσος.

Όπως είναι φυσικό, οι συμπατριώτες του στη Σουηδία παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωση και την εξέλιξή του, ιδιαιτέρως δε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας των Σκανδιναβών, Έρικ Χάμρεν, ενόψει του Euro 2016.

Ο Γιόχανσον μίλησε στην ιστοσελίδα sitefotbollskanalen.se για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, την οποία έχει ανοίξει μακριά από την πατρίδα του. «Ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Οι προσδοκίες είναι τεράστιες, και από τους οπαδούς και από το σύλλογο. Περιμένουν από εμάς να βρεθούμε στην κορυφή. Παίζω συνέχεια στην ομάδα και νιώθω την εμπιστοσύνη από τους προπονητές. Όταν ήρθε ο Πογέτ ένιωσα ότι ήμουν μέρος των σχεδίων του και αυτό μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να εξελίσσομαι» υπογράμμισε ο 25χρονος άσος.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο η εν γένει παρουσία του να του δώσει μια θέση στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τη Γαλλία, τον Ιούνιο του 2016, ο Γιόχανσον εμφανίστηκε ρεαλιστής. «Δεν έχω ακούσει κάτι αλλά δεν είναι και κάτι που δε το σκέφτομαι. Στόχος μου, όμως, είναι η ομάδα μου. Αν πρόκειται να ληφθεί απόφαση για να μπω στην Εθνική, αυτό θα είναι ένας μπόνους για μένα. Όμως, για μένα αυτή τη στιγμή μετράει μόνο η ΑΕΚ» τόνισε.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: