Gigi by Tommy Hilfiger




Η Τζίτζι Χαντίντ φλερτάρει με τη δουλειά του σχεδιαστή μόδας, δοκιμάζοντας τις ικανότητές της και σε αυτόν τον τομέα, σε συνεργασία με τον Τόμμυ Χίλφιγκερ σε μία συλλογή που θα λέγεται, Gigi by Tommy Hilfiger.

Η συλλογή θα είναι ολοκληρωμένη και θα περιλαμβάνει, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Όλα τα κομμάτια της συλλογής θα είναι σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και θα κάνει το ντεμπούτο της το επόμενο φθινόπωρο.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα σχεδιάσω μία ολοκληρωμένη συλλογή, οπότε αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι σε όνειρο το ότι ο Τόμμυ με πλησίασε για να συνεργαστούμε», είπε η Τζίτζι μιλώντας στην εφημερίδα «The Telegraph».

«Είμαστε στη διαδικασία να δημιουργήσουμε μία συλλογή με το όνομα Gigi by Tommy Hilfiger, χρησιμοποιώντας το στυλ, την αισθητική και την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως το κορυφαίο σούπερ μόντελ στον κόσμο, σήμερα», δήλωσε ο Χίλφιγκερ στην εφημερίδα «The New York Times», εξηγώντας ότι το να είναι η Χαντίντ απλώς η παγκόσμια πρέσβειρα της εταιρείας «είναι πολύ συνηθισμένο και καθόλου συναρπαστικό».

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: