Ξανά μαζί Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπάρμπρα Στράιζαντ




Οι συμπρωταγωνιστές στην ταινία «Τα καλύτερά μας χρόνια» Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπάρμπρα Στράιζαντ θα ξανασυναντηθούν στις 9 Δεκεμβρίου σε μία εκδήλωση, στην οποία η τραγουδίστρια θα βραβευτεί με το Sherry Lansing Leadership Award.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ θα παρουσιάσει την Μπάρμπρα Στράιζαντ για το Sherry LansingLeadership Award 2015 στην πρωινή εκπομπή Γυναίκες στη Διασκέδαση του Hollywood Reporter. Η εκδήλωση θα γίνει στο Milk Studios του Λος Άντζελες και συμπίπτει με τη δημοσίευση της ετήσιας λίστας Γυναίκες στην Ψυχαγωγία.

«Όταν o Ρόμπερτ Ρέντφορτ και η Μπάρμπρα Στράιζαντ εμφανίστηκαν μαζί στην μεγάλη οθόνη πριν από τέσσερις δεκαετίες, ο κόσμος γνώρισε σε μια στιγμή κάτι που άλλοι γνωρίζουν σε μία ζωή», δήλωσε η Τζάνις Μιν αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Guggenheim Media’s Entertainment Group.

«Τώρα, τιμούμε μια καριέρα που χαρακτηρίζεται από αστείρευτο ταλέντο, με λαμπρά ρίσκα καθώς και τεράστια γενναιοδωρία και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερο πρόσωπο για να παρουσιάσει την Μπάρμπρα Στράιζαντ στα Sherry Lansing Leadership Award 2015 από τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, έναν ηθοποιός που είναι η ενσάρκωση της καλλιτεχνικής αφοσίωσης», είπε.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: