Το Firefly στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου το Firefly στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

Το Fireflyείναι μια εκπληκτική παράσταση που δημιουργεί εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, μέσα από μια ονειρική διαδοχή εικόνων, που δημιουργούν οι χορευτές και ακροβάτες της ομάδας, συνοδευόμενοι από μοναδικά ειδικά τεχνικά εφέ.

Το Firefly συνδυάζει χορό, ακροβατικά, θέατρο, video art και την τεχνολογία σε μια οπτική πανδαισία που υπόσχεται τον ενθουσιασμό, τη μαγεία και την ψευδαίσθηση. Είναι μια παραγωγή που δημιουργεί οράματα ομορφιάς και χιούμορ μέσα από μια φανταστική σειρά από σκιαγραφήσεις με πραγματικά μοναδικά τεχνικά εφέ, που εκτελούνται από τους χορευτές/ακροβάτες. Πυροτεχνήματα, πεφταστέρια, κύματα ωκεανού, λαμπρές αστραπές…

Μια πληθώρα από λαμπερά υποθαλάσσια πλάσματα που δεν υπακούουν στους νόμους της φυσικής λάμπουν μέσα στον χώρο, μπλέκονται και απομακρύνονται μεταξύ τους. Μια νέα τεχνική “μαύρου θεάτρου” που αναπτύχθηκε από τον Heinl ενισχύει τον ενθουσιασμό, καθώς οι μορφές μυστηριωδώς επιπλέουν, πετούν, αναπηδούν και εξαφανίζονται. Η παράσταση συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο το φανταστικό και το μαγικό, σε ένα πρωτότυπο, γοητευτικό και αλησμόνητο θέαμα που ενθουσιάζει συνεχώς το κοινό, μαγνητίζοντας μικρούς και μεγάλους.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal