Τελάντερ: «Θα κάνουμε τα πάντα για τον τίτλο»




Ομάδα με μεγάλες δυνατότητες χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Ράσμους Τελάντερ μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού, ωστόσο, στο διάστημα που έχει αγωνιστεί αποδείχθηκε άκρως αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν του «τριφυλλιού».

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος κι εγώ και η σύντροφός μου που βρισκόμαστε στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο Τελάντερ στην ιστοσελίδα «NORDJYSKE Medier», ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το ντεμπούτο του στο ματς με τον Λεβαδειακό και για το γκολ της νίκης που πέτυχε στη Ξάνθη: «Το ντεμπούτο μου ήταν όπως το περίμενα, με νίκη και κακλή εμφάνιση, αλλά και το μηδέν στην άμυνα. Στη Ξάνθη νικήσαμε με δικό μου γκολ προς το τέλος και σίγουρα αυτό με βοήθησε περισσότερο.»

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα είναι έτοιμος με τον Ολυμπιακό επισήμανε: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ματς. Θα κάνω ότι μπορώ για να προλάβω», ενώ όσον αφορά το μέλλον του στο «τριφύλλι» υπογράμμισε: «Η ομάδα μας είναι πολύ καλή, πραγματικά με τεράστιες δυνατότητες. Είμαι πολύ αισιόδοξος και για την ομάδα, αλλά και για την πορεία μου. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστκοί με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε τον τίτλο.»

Στραματσόνι: «Θέλω να λειτουργούμε για το σύνολο και όχι για το άτομο»

Την πρώτη του γνωριμία με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού είχε σήμερα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ο Αντρέα Στραματσόνι με τους συνεργάτες του. Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» και οι συμπατριώτες του συστήθηκαν στους συνεργάτες τους κι εν συνεχεία ενημερώθηκαν για τον ρόλο του καθενός στην ομάδα.

Ο Ιταλός προπονητής στο σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο και που θέλει είναι να υπάρχει συνεργασία σε όλους τομείς, να λειτουργούν όλοι για το καλό του συλλόγου και όχι ατομικά, ενώ έδειξε να γνωρίζει «πρόσωπα και πράγματα» στον Παναθηναϊκό αναφερόμενος μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Σαραβάκο και στην τεράστια προσφορά του.

Απευθυνόμενος στα στελέχη της ομάδας είπε μεταξύ άλλων: «Όλοι όσοι είστε εδώ έχετε επιλεγεί για κάποιο λόγο και η διοίκηση σας εμπιστεύετε. Από δω και στο εξής θα συνεργαζόμαστε σε καθημερινή βάση. Η φιλοσοφία μου είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να έχουμε μία καλή συνεργασία. Θέλω να είμαστε μία γροθιά. Να λειτουργούμε για το σύνολο και όχι για το άτομο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα τα καταφέρουμε. Να έχουμε μία παραγωγική συνεργασία, για το καλό του Παναθηναϊκού», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις προτεραιότητες που έχει θέσει:

«Αυτό που θέλω είναι άμεση και συνεχή επικοινωνία. Τα επιμέρους γκρουπ του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να έχουμε καλό συντονισμό και ανταλλάσσουμε πληροφορίες», ενώ επισήμανε ότι πριν από κάθε προπόνηση θέλει να ενημερώνετε από τον κάθε υπεύθυνο του τομέα του για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν, έτσι ώστε να δίδονται άμεσα οι λύσεις.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: