«Στραπάτσο» του Παναθηναϊκού από τον Ηρακλή




«Μαύρο» ήταν το ντεμπούτο του Αντρέα Στραματσόνι και του Μίκαελ Εσιέν στη Super League, καθώς ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 1-0 από τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο Βέλλιος στο 23΄ πέτυχε το γκολ του «Γηραιού» που πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Παπαδόπουλου έδωσαν χώρο στον Παναθηναϊκό και είχαν ως στόχο να χτυπήσουν γρήγορα στις αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενοι το τρανζίσιον και την ταχύτητα του Μπουλούτ. Το γκολ του “Γηραιού” προήλθε από μια εξαιρετική αντεπίθεση καθώς οι πράσινοι είχαν αφήσει τις θέσεις τους με αποτέλεσμα το κέντρο της άμυνας να είναι κενό και εκεί χτύπησε ο Ηρακλής.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο, έκλεισε τους χώρους και βγήκε καλύτερα στην επίθεση απειλώντας με περισσότερες αξιώσεις την εστία του Χουάντερσον. Δεν κατάφερε όμως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι παίκτες του “Γηραιού” κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν επιθετικά αλλά το ένα γκολ που πέτυχαν από το πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετό για να τους δώσει το τρίποντο και μια βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Μπουλούτ (75′ Χαντί), Βέλλιος, Ρομάνο (87′ Περόνε), Πασάς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος (73′ Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Αμπέντ (86′ Κλωναρίδης), Σάντσεθ, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν (58′ Νίνης), Καρέλης.
Γκολ: 23′ Βέλλιος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: