Συλλυπητήρια Παυλόπουλου-Τσίπρα και στήριξη στον Ολάντ και στον γαλλικό λαό




Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε απόψε στον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ την αμέριστη συμπαράστασή του για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, και τον παρακάλεσε να διαβιβάσει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

“Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι. Βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές στηρίζουμε το γαλλικό λαό”, αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

ΕΠΙΣΗΣ: Τα βαθιά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και την στήριξή του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στον γαλλικό λαό εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε μήνυμα του προς τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

“Βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Εκφράζω τη στήριξη μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στον Γαλλικό λαό”, είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον κ. Ολάντ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Η κ. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Παρακολουθούμε συγκλονισμένοι πραγματικά, σοκαρισμένοι, όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν στη γαλλική πρωτεύουσα αυτή τη στιγμή”, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σχετικά με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, μιλώντας στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

“Παρακολουθούμε και την εξέλιξη φυσικά”, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη στείλει το μήνυμά του στον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, για να εκφράσει τα βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και βεβαίως τη στήριξη στον γαλλικό λαό σε αυτές τις πραγματικά δύσκολες στιγμές. “Στιγμές πολύ δύσκολες και για την Γαλλία και φυσικά και για ολόκληρη την Ευρώπη”, σημείωσε.

Η κυρία Γεροβασίλη επισήμανε ακόμη ότι “παρακολουθούμε πραγματικά συγκλονισμένοι με αγωνία και με αμέριστη συμπαράσταση για όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη γαλλική πρωτεύουσα”, τονίζοντας ότι εκφράζεται από όλη την Ευρώπη “αλληλεγγύη και ανησυχία”.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: