Συλλαμβάνουν μαθητές και αφήνουν ελεύθερους μαφιόζους και διεφθαρμένους πολιτικούς




Μου έκανε εντύπωση μεγάλη ότι μέσα σε ώρες η κυπριακή Αστυνομία συνέλαβε τους ταραξίες 15χρονους, που επιτέθηκαν εναντίον Τουρκοκυπρίων στη διάρκεια της διαδήλωσης καταδίκης της κατοχής της Κύπρου, και της ανακήρυξης του ψευδοκράτους των κατεχομένων.

Η επίθεση εναντίον των Τουρκοκυπρίων ήταν μία απαράδεκτη πράξη, η οποία φοβάμαι πως καθοδηγήθηκε από την …αδελφή ψυχή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, στην Κύπρο. Και αυτό πρέπει να απασχολήσει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, το οποίο στην πλειοψηφία του είναι ελεγχόμενο από ντόπιους, αλλά και ξένους επιχειρηματίες, και όχι μόνο!

Όμως με ενοχλεί το εξής γεγονός: Έξω, κύριε Αρχηγέ της Κυπριακής Αστυνομίας, κυκλοφορούν μαφιόζοι, κοινοί εγκληματίες, έμποροι ναρκωτικών και διεφθαρμένοι πολιτικοί και τραπεζίτες… Γιατί δεν τους συλλαμβάνετε; Πως μπορείτε και κοιμάστε τα βράδια;

Εκεί σας θέλω να δείξετε την πυγμή σας, κύριοι εισαγγελείς, ανακριτές και λοιποί …Φαρισαίοι της Κύπρου. Όχι στα αμούστακα μαθητούδια… Αλλά φοβάστε…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η “εισβολή” των Ελλήνων ναζί της Χ.Α. στην Κύπρο και ο έλεγχος του ακροδεξιού ΕΛΑΜ, με φοβίζει. Το έδαφος είναι πρόσφορο, λόγω του γεγονότος ότι πολιτικοί των δύο μεγάλων κομμάτων επέτρεψαν να χαθεί ο πατριωτισμός από τα μέλη τους και να αφαιρεθεί η λέξη από το λεξιλόγιο τους… Ο πατριωτισμός είναι καλό πράγμα κύριοι του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ. Ο κακός εθνικισμός είναι το μέγα πρόβλημα και εσείς τον ενισχύετε με τις δηλώσεις, τις θέσεις και τις πράξεις σας.

ΜΙΧ. ΙΓΝ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: