Ρωσικός τουριστικός πράκτορας ακυρώνει μαζικά όλα πακέτα διακοπών στην Τουρκία




Ο Pegas Touristik, ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας, σύμφωνα με το Πρακτορείο TASS, ακύρωσε όλα τα πακέτα διακοπών για την Τουρκία μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, δήλωσε η γενική διευθύντρια Άννα Ποντγκόρναγια.

«Εχουμε αναστείλει προς το παρόν πωλήσεις στην Τουρκία. Όλα τα πακέτα που πωλήθηκαν μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου ακυρώνονται. Οι τουρίστες που αγόρασαν αυτά τα πακέτα θα κληθούν να επιλέξουν άλλους προορισμούς», είπε.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τουρισμού της Ρωσίας ζήτησε από τουριστικούς πράκτορες της χώρας να αναστείλουν τις πωλήσεις πακέτων διακοπών στην Τουρκία, που ήταν μέχρι στιγμής, ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για τους Ρώσους. Αυτή την στιγμή, βρίσκονται στην Τουρκία περίπου 10.000 Ρώσοι τουρίστες.

Η κίνηση αυτή ακολουθεί την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 από τουρκικά F-16 μαχητικά τζετ το πρωί της Τρίτης. Η Άγκυρα υποστηρίζει ότι το ρωσικό βομβαρδιστικό είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας, ενώ το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι το Su-24 πετούσε πάνω από τη Συρία.

TASS, ΚΥΠΕ, ΜΟΣΧΑ-ΡΩΣΙΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: