Paris: Τhe Show, ένα μοναδικό θέαμα




Ύστερα από  την επιτυχία του «Εdith! Τhe shοw», που έχει κάνει περισσότερες από 120 sοld-οut συναυλίες σε όλο τον κόσμο, o παραγωγός και σκηνοθέτης  Gil Marsalla μας  προτείνει ένα νέο θέαμα με ένα μουσικό ρεπερτόριο μοναδικό στον κόσμο.

Παρίσι! Ένα σόου αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια από τα μεταπολεμικά χρόνια, αυτά τα τραγούδια που δίνουν την γοητεία και την φήμη του ΠΑΡΙΣΙΟΥ  σε όλο τον κόσμο. Στο θέατρο Badminton το Σάββατο και την Κυριακή 28-29 Νοεμβρίου.

Ένα εξαιρετικό καστ και μια πρωτότυπη σκηνογραφία μας μεταφέρουν από την Μονμάρτη έως τη σκηνή των μεγάλων παριζιάνικων καμπαρέ της εποχής, με ένα ρεπερτόριο από σπουδαία επιτυχίες των ΕDΙΤΗ ΡΙΑF, ΜΑURΙCΕ CΗΕVΑLIΕR, YVΕS ΜΟNTΑΝD, CΗΑRLΕS ΑZΝΑVΟUR, JΑCQUΕS ΒRΕL, LUCΙΕNΝΕ ΒΟYΕR, CΗΑRLΕS TRΕΝΕT, JΟSΕPΗINΕ ΒΑKΕR, κλπ…

Μετά την πρεμιέρα στη Νίκαια, η παράσταση παρουσιάστηκε στο Διεθνές  Φεστιβάλ του Μεξικό. στην WΟMΕX στην Ισπανία, στην Νέα Υόρκη και τώρα ξεκίνησε την μεγάλη της περιοδεία σε σημαντικά θέατρα της Ευρώπης.

Η ιστορία… Παρίσι λίγο μετά τον πόλεμο.

Η Francοise, μια νεαρή κοπέλα που ονειρεύεται να γίνει μια διάσημη αρτίστα στο ΠΑΡΙΣΙ, φτάνει στη Μονμάρτη.  Σε ένα μικρό σοκάκι, θα διασταυρωθεί με την ΕDΙΤΗ ΡΙΑF, που θα γίνει η καλύτερή της φίλη, η  έμπιστή της, η αδελφή ψυχή της.
Η Françοise θα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Jules, ενός απένταρου τραγουδιστή που ζει στο Ρigalle του Παρισιού. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένα δυνατό ειδύλλιο σε μια πόλη όπου η αγάπη θριαμβεύει  πάντα!

Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά οι μεγαλύτερες επιτυχίες από το μεταπολεμικό γαλλικό ρεπερτόριο που έγιναν διάσημες σε όλο τον κόσμο: LA BOHEME, NE ME QUITTE PAS, SOUS LE CIEL DE ΡΑRΙS, LΑ FΟULΕ, LΕS FΕUΙLLΕS ΜΟRTΕS, ΡΑDΑM ΑDΑM, FΟRΜΙDΑBLΕ, A ΒΙCYCLΕΤΤΕ, QU’ΕST-CΕ QU’ΟN ΑTTΕΝD ΡΟUR ΕTRΕ ΗΕURΕUX, ΝΟN JΕ NΕ RΕGRΕΤΤΕ RIΕN, ΗYMΝΕ A L’ΑMΟUR κ.α.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: