Ο Παούνοβιτς προ των «πράσινων» πυλών




Ο Βέλικο Παούνοβιτς θα είναι, εκτός σοβαρού απροόπτου, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τη θέση του Γιάννη Αναστασίου.

Οι «πράσινοι» κατέληξαν στον 38χρονο Σέρβο προπονητή, ο οποίος οδήγησε την εθνική ομάδα κάτω των 20 ετών της χώρας του, στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πριν από λίγους μήνες. Ο Παούνοβιτς φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα.

Για δεδομένη συμφωνία, Παναθηναϊκού-Παούνοβιτς, κάνουν λόγο και τα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας.

Επίσημο το «διαζύγιο» με Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά από 2.5 χρόνια συνεργασίας με το «τριφύλλι» κι ενώ πριν από λίγο καιρό είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ έως το 2018.

Η οργή του κόσμου προς το πρόσωπο του 42χρονου προπονητή και κατ’ επέκταση οι «φωνές» που υπήρχαν και από το εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος για τους χειρισμούς του στον καταρτισμό της ενδεκάδας ήταν οι δύο βασικότερες αιτίες που ανάγκασαν τον Γιάννη Αλαφούζο να απομακρύνει τον Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη διοίκηση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής. Σε αυτό το διάστημα πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013, αλλά και μεγάλες νίκες με ξεχωριστή σημασία για την ομάδα και τον κόσμο».

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: