Ο Μεϊμαράκης απειλεί να αποχωρήσει από τη διεκδίκηση της προεδρίας της Ν.Δ.




Αναβολή των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ ζητά ο Βαγγέλης Μεϊμαρακης λογω των τεχνικών προβλημάτων που υπαρχουν απο το πρωί στη διαδικασια.

Η ψηφοφορία θα ξεκινούσε στις 07:00, αλλα οι κάλπες δεν έχουν ανοίξει ακόμα.

“Δυστυχώς υπαρχουν προβλήματα στη διαδικασια εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μεχρι τις 09.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση”, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Αδιανόητο να υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι Νεοδημοκράτες. Ζήτω άμεση ομολοποίηση της κατάστασης”, ανάρτησε στο δικό του λογαριασμό στο Twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

“Μην ξεκινήσετε να πηγαίνετε ακόμη. Μόλις έχω νέα για το συστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο”,αναφέρει η ανάρτηση του ‘Αδωνι Γεωργιάδη.

Ν. Αρμενης

Σύμφωνα με το MEGA, με απολογητικά μηνύματα στο twitter προς τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκαν υποψήφιοι αρχηγοί την καθυστέρηση στην έναρξη της διαδικασίας ψηφοφορίας λόγω τεχνικού προβλήματος, ενώ ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μεϊμαράκης απειλεί να τινάξει τις διαδικασίες στον …αέρα και να αποχωρήσει από τη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος. Αυτό μετέδωσε η συνάδελφος Ράνια Τζίμα στο MEGA.

“Αδιανόητο να υπάρχουν τόσα προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι Νεοδημοκράτες. Ζητώ άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης”, γράφει ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

“Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 9.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση”, είναι η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Μην ξεκινήσετε να πηγαίνετε να ψηφίσετε ακόμη. Μόλις εχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο”, υπογραμμίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης που σύμφωνα με πληροφορίες θα πάει στο Περιστέρι ακόμα και χωρίς να μπορεί να ψηφίσει για να συζητήσει με τον κόσμο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση της ΚΕΦΕ για να αποφασιστεί εάν μπορεί να υπάρξει τρόπος διευθέτησης του ζητήματος και να διεξαχθούν οι εκλογές που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 07:00.

Σύμφωνα με το καταστατικό, άλλωστε, του κόμματος σε περίπτωση που το σύστημα έπεφτε, αυτό θα σήμαινε αυτόματα ότι θα έπρεπε η διαδικασία να διακοπεί.

Όπως μετέδωσε η Ράνια Τζίμα στο MEGA, τα προβλήματα είχαν εντοπιστεί από χθες στον τεχνικό έλεγχο που είχε γίνει, ενώ στην προσομοίωση της Τετάρτης δεν εξήχθη το συμπέρασμα ότι θα προκύψει τεχνικό πρόβλημα την Κυριακή. Επίσης, μόλις χθες χρειάστηκε να αντικατασταθούν περίπου 50 εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: