Να προσφέρετε μια τελευταία υπηρεσία και να κλείσετε, το μπορντέλο…




Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

Τελειώστε με όλη αυτή την παρακμή. Προσφέρετε την τελευταία υπηρεσία που μπορείτε σε αυτή την χώρα που υποτίθεται ότι θέλετε να υπηρετήσετε. Κλείστε το, το μπορντέλο…

Ούτε η παράταξη σας ,ούτε οι χιλιάδες ψηφοφόροι σας ούτε το πολιτικό σύστημα ούτε η χώρα αξίζουν να έχουν αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει πια, δεν υφίσταται.

Και ξέρετε κάτι; Σε λίγο κανείς δεν θα νοιάζεται γι’ αυτήν. Διάφοροι μπούληδες, καλομαθημένα παιδιά, παιδιά του συστήματος, που δεν κόπιασαν ποτέ για τίποτα, που για άλλους το όνομα τους, για άλλους οι κραυγές τους και για άλλους η σιωπή τους ηταν το διαβατήριο για την πολιτική. Θέλουν τώρα όλοι να γίνουν αντί-Τσίπρες.

Είναι τόσο αφελείς πιστεύοντας ότι ο κ. Τσίπρας όπου να’ ναι θα καταρρεύσει από το βάρος του Μνημονίου, οπότε η εξουσία θα περάσει στους λαθραίους διεκδικητές της. Εκείνους που δεν θα κερδίζουν επειδή το αξίζουν, αλλά επειδή τους το χρωστάει ο Θεός…

Το παιγνίδι αυτό τέλειωσε πια. Απλώς δεν το έμαθε ούτε ο μπούλης από τη Θεσσαλονίκη, ούτε ο μπούλης από την Αθήνα, ούτε ο μάγκας ο πολλά βαρύς, ούτε ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και αδελφός της πρώην υπουργού…

Η ΝΔ τέλειωσε όχι γιατί έχασε δυο συνεχόμενες εθνικές εκλογές, όχι γιατί δεν έγιναν οι εσωκομματικές εκλογές χθες. Όχι γιατί οι υποψήφιοι αρχηγοί ήταν μικρά πολιτικά μεγέθη.

Αλλά γιατί αυτή η ΝΔ δεν έχει λόγο ύπαρξης πια στην χώρα μας. Η νέα φιλελεύθερη παράταξη θα πρέπει να έχει απαλλαγεί από το άγος των Μνημονίων στα οποία και η ίδια μας οδήγησε, θα πρέπει να έχει πρόταση, θα πρέπει να έχει όραμα.

Και μέχρι ο κ. Τσίπρας να κάνει τη βρωμοδουλειά, μέχρι να γίνει και ο ίδιος Παπανδρέου (Γιώργος), Παπαδημος, Βενιζελος και Σαμαράς, δεν θα μπορεί να υπάρξει αυτή η νέα παράταξη.

Θα μετρούν ψηφοδέλτια ακόμη οι Παπαμιμίκοι και οι άλλοι θλιβεροί. Αν το κόμμα είχε κάτι να πει, αν η ΝΔ είχε λόγο ύπαρξης, δεν θα χρειάζονταν ούτε φορτιστές για τους υπολογιστές, ούτε εταιρίες για την online σύνδεση..
Αντί λοιπόν για εταιρία, αντί για αρχηγό, ας κοιτάξει η ΝΔ αν έχει κάτι να πει.

Κι αν δεν μπορεί να το βρει, ας το κλείσουν το μπορντέλο κι ας μας αφήσουν στην ησυχία μας… Αρκετά αντιαισθητικά είναι όλα όσα συμβαίνουν…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: