“Μποντ” vs “Μποντ”




Βολές εναντίον της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «Spectre» εξαπέλυσε σε δηλώσεις του ένας πρώην πράκτορας 007.

Πρόκειται για τον Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος δεν συμμερίζεται την εισπρακτική επιτυχία της νέας ταινίας του Μποντ και αμφισβητεί την ποιότητά της.

Ο Μπρόσναν πρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες του Βρετανού σούπερ πράκτορα από το 1995 μέχρι 2002 και παραιτήθηκε από τον τίτλο του για χάρη του σημερινού Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ.

Μιλώντας στο HitFix, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του ταινίας «Χωρίς Διέξοδο» σε DVD, ο Ιρλανδός ηθοποιός δήλωσε: «Ανυπομονούσα να δω τη νέα ταινία. Νομίζω ότι ήταν πολύ μεγάλη. Η ιστορία είχε αδυναμίες, θα μπορούσε να συμπυκνωθεί. Τράβηξε πολύ σε μάκρος. Αυτό έκανε», αμφισβητώντας ότι η ποιότητα συμβαδίζει με την εισπρακτική επιτυχία.

Αναγνώρισε επίσης την τάση στις τελευταίες ταινίες του Μποντ να χρησιμοποιούνται στοιχεία από τις παλαιότερες κατασκοπευτικές ταινίες της κινηματογραφικής σειράς «Τζέισον Μπορν», ταινίες που έχουν περισσότερες αναφορές στον πραγματικό κόσμο παρά στον αόρατο της εποχής που ήταν ο Μπρόσναν ο πράκτορας 007, με τα αυτοκίνητα και τα στυλό που παίρνουν φωτιά.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: