Στην εισαγγελέα Κουτζαμάνη πάει ο Πανούσης για να δώσει στοιχεία




Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης θα πάει αύριο στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και του iefimerida.gr ο κ. Πανούσης νωρίς το πρωί της Δευτέρας θα επικοινωνήσει με την κυρία Κουτζαμάνη και θα της ζητήσει συνάντηση προκειμένου να της θέσει υπόψη τα στοιχεία που έχει για τις σχέσεις πολιτικών προσώπων με την τρομοκρατία που αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Μαξίμου: Οι καταγγελίες Πανούση εξαιρετικά σοβαρές, να τις καταθέσει στη Δικαιοσύνη: «Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στη Δικαιοσύνη», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός είναι πολύ ενοχλημένος και εκνευρισμένος για τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τα όσα καταγγέλλει σήμερα ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούσης για σχέσεις πολιτικών με τρομοκράτες, για την κατάσταση στις φυλακές, αλλά και την Αστυνομία, αφήνουν πολύ σοβαρές σκιές» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι ο πρωθυπουργός υποχρεούται να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του και η Δικαιοσύνη να προχωρήσει ταχύτατα σε πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του πρώην υπουργού.

Το ΠΑΣΟΚ για τις καταγγελίες Πανούση: Ο κ. Πανούσης φέρεται σε δημοσιεύματα του Τύπου να κατέχει στοιχεία, από την προηγούμενη θητεία του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για διασυνδέσεις Πολιτικών προσώπων με την εγχώρια τρομοκρατία. Οι Εισαγγελικές Αρχές οφείλουν άμεσα να διερευνήσουν αυτεπάγγελτα την αλήθεια των ισχυρισμών του πρώην αναπληρωτή Υπουργού και σε περίπτωση που ευσταθούν να παραπέμψουν τους υπαιτίους στη δικαιοσύνη. Η διάχυση μιας θολής υποψίας πολιτικοοικονομικών σκανδάλων με φόντο την τρομοκρατία βλάπτει τη λειτουργία της Δημοκρατίας και οπωσδήποτε αυτή η αχλύ δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει με μυθιστορηματικές διηγήσεις. Χρειάζεται να παρέμβει η δικαιοσύνη αλλά παράλληλα οφείλουν να τοποθετηθούν η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός για το περιεχόμενο των καταγγελιών Πανούση.

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: http://mignatiou.com/2015/11/panousis-apiloun-na-me-skotosoun-politiki-echoun-schesi-me-tromokrates-xero-onomata/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: