Κοντονής: «Δεν συνομίλησα με τον διαιτητή ή τον παρατηρητή»




Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Alpha 98.9 τόνισε για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, που αναβλήθηκε το Σάββατο στη Λεωφόρο λόγω επεισοδιακής συμπεριφοράς οπαδών των γηπεδούχων, ότι δεν συνομίλησε την ώρα που διαδραματίζονταν τα γεγονότα με το διαιτητή ή τον παρατηρητή του αγώνα.

Επίσης, είπε ότι δεν μίλησε ούτε με παράγοντες του Παναθηναϊκού, αλλά μόνο με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο και το μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι τον κάλεσαν στο τηλέφωνο για να του παραπονεθούν γι΄ αυτά που συνέβαιναν, καθώς επίσης ο αθλητικός εισαγγελέας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΒ.

«Δεν είχα καμία συνομιλία με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Με πήραν τηλέφωνο, ο αθλητικός εισαγγελέας, ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΑΒ, με πήρε τηλέφωνο ο κ. Βρέντζος για να μου παραπονεθεί για τα επεισόδια, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για να μου παραπονεθεί γι’ αυτά που συνέβαιναν. Σε όλους απάντησα ότι αρμόδιος είναι ο διαιτητής για το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι. Αυτός είναι ο άρχων του αγώνα», δήλωσε ο κ Κοντονής στο ραδιοσταθμό.

Και πρόσθεσε ο υφυπουργός: «Εγώ κανέναν δεν κάλεσα. Στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΒ με τους οποίους είχα συνεχή επαφή, το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε λεπτό, σε όσους με κάλεσαν –διότι απ’ ό,τι καταλαβαίνω από την ανακοίνωση αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί ότι εγώ είχα παρέμβαση στον διαιτητή ή τον παρατηρητή, αυτό αντιλαμβάνομαι- το τονίζω ότι ουδεμία επαφή είχα με το διαιτητή. Προς όλους τόνισα ότι θα πρέπει να αφήσουμε το διαιτητή να αποφασίσει αν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας ή όχι».

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή άφησε υπονοούμενα για τη στάση του κ Κοντονή, ότι δεν συνομίλησε με παράγοντες του συλλόγου, σε αντίθεση με επαφές τις οποίες είχε με στελέχη του Ολυμπιακού και για το λόγο αυτό ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να βγουν στο φως τα πρόσωπα με τα οποία συνομίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού των ώρα των διαβουλεύσεων για την τύχη του αγώνα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: