Κοντονής: «Από ευγένεια μίλησα με παράγοντες του Ολυμπιακού»




Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής μίλησε χθες στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τρέχοντα και μη θέματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό.

Μεταξύ άλλων επεσήμανε την ανάγκη κάθαρσης του ποδοσφαίρου, την περιστολή της σπατάλης σε όλους τους τομείς, τις αρμοδιότητες της ΕΠΟ και την κανονικότητα που έχει περιέλθει πλέον με το αυτοδιοίκητο στο νέο αθλητικό νόμο και όχι την αυτονομία που υπήρχε, τη βία στους αθλητικούς χώρους, την πλήρη εναρμόνιση με τον παγκόσμιο κώδικα του WADA για το ντόπινγκ και άλλα πολλά.

Παράλληλα, ο κ.Κοντονής αναφέρθηκε και στο θέμα που δημιουργήθηκε με το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού όταν διαδραματίζονταν τα γεγονότα στο γήπεδο της Λεωφόρου, επισημαίνοντας:

«Εκτός από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, μίλησα με δύο παράγοντες του Ολυμπιακού που με κάλεσαν για να μου πουν ότι χτυπήθηκε παίκτης της ομάδας τους. Τους απάντησα ότι τα παρακολουθώ από την τηλεόραση, αλλά δεν έχω καμία αρμοδιότητα για το τι θα γίνει. Από ευγένεια και μόνο δε μπορείς να κλήσεις το τηλέφωνο. Είπα ότι πρέπει να αφήσουν όλοι τον διαιτητή να πάρει αυτός απόφαση για τον αγώνα».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: