Η πρόσκληση της ‘Ελενας Ακρίτα σε …”Φόνο 5 Αστέρων”




Η Έλενα Ακρίτα, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε από κοντά το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα «Φόνος 5 Αστέρων» σε εκδήλωση που θα γίνει στην Αθήνα. Η Έλενα Ακρίτα για πρώτη φορά ξεκινάει μια μεγάλη περιοδεία για να γνωριστεί με τους αναγνώστες της και να συζητήσουν τα ‘εγκληματικά’ της σχέδια.

Μετά τη Θεσσαλονίκη, συνέχεια έχει η Αθήνα, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στο Public Cafe Συντάγματος, στις 8 μ.μ. όπου η Έλενα Ακρίτα θα υποδεχθεί το αθηναϊκό κοινό στην κεντρική παρουσίαση του βιβλίου της.

Προσοχή: αν έρθετε θα είναι τιμή μας, αλλά κινδυνεύετε να θεωρηθείτε συνένοχοι σε έναν φόνο 5 αστέρων, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση!

To βιβλίο

«ΦΟΝΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ» ουρλιάζουν πανευτυχή τα πρωτοσέλιδα: O φόνος «πουλάει». Και σε έναν ιδιοκτήτη αλυσίδας ξενοδοχείων 5 αστέρων, μόνο ένας φόνος 5 αστέρων αρμόζει.

Η κόρη του μαζί με τη φίλη της δημοσιογράφο ξεκινούν μια αγωνιώδη έρευνα που θα τις βυθίσει στα πιο σκοτεινά στρώματα της «καλής» κοινωνίας. Από τη Βοστόνη στο Λονδίνο και από το Λονδίνο στην Αθήνα, οι δρόμοι της νύχτας θα τις οδηγήσουν σε μυστικά και ψέματα. Σε κληρονομιές, εκβιασμούς και κρυμμένα πάθη. Σε θαμμένες αλήθειες κι ερωτικά σκάνδαλα. Όλα μαζί συνθέτουν ένα σκοτεινό μείγμα μέσα σε μια κλεψύδρα που αδειάζει. Και αδειάζει γρήγορα.

Γιατί στην πραγματικότητα απομένουν μόνο 24 ώρες μέχρι ο δολοφόνος να ξαναχτυπήσει!

Στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Φόνος πέντε αστέρων» ο  συνδυασμός του χιούμορ της Έλενας Ακρίτα με το έντονο μυστήριο και το σασπένς καθιστούν το βιβλίο μοναδικό στο είδος του.  Εκεί που ο αναγνώστης αναζητά τον δολοφόνο, απολαμβάνει το καυστικό και σαρκαστικό χιούμορ της συγγραφέως.

To βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Είσοδος: Ελεύθερη στο Public Cafe Συντάγματος στις 20.00 (11 Νοεμβρίου 2015). Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει υπογραφή αντιτύπων.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: