Η ακροδεξιά εφημερίδα “Στόχος” απολογήθηκε στην ‘Ελενα Ακρίτα




Συγγνώμη από την Έλενα Ακρίτα ζήτησε η σχετιζόμενη με την Χρυσή Αυγή εφημερίδα “Στόχος” για συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος της.

Όπως παραδέχεται η εφημερίδα, «Τα δημοσιεύματα του Στόχου σχετικά με την σύνταξη που εισέπραττε η κ. Έλενα Ακρίτα περιείχαν ανακρίβειες, οι οποίες οδήγησαν σε αδικαιολόγητα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, τις οποίες επιθυμούμε να ανασκευάσουμε δημοσιογραφικά και ηθικά.

»Τα στοιχεία που περιέχονται στην αγωγή που η κα Ακρίτα άσκησε κατά του «στόχου» ακριβώς εξαιτίας των δημοσιεύσεών του σχετικά με το θέμα, μας υποχρεώνουν να απολογηθούμε για κάθε σχόλιό μας, το οποίο περιείχε ηθικά αξιολογούμενες κρίσεις εις βάρος της κ. Ακρίτα, καθώς προκύπτει ότι η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε το νόμιμο δικαίωμά της με απόλυτα ηθικό τρόπο.

»Απολογούμεθα και θέτουμε στη διάθεση της κ. Ακρίτα την συγγνώμη μας για ό,τι αρνητικό προκαλέσαμε στην ίδια και την οικογένειά της».

«Κοινοποιήστε την δικαίωσή μου για τη λάσπη σχετικά με σύνταξη του πατέρα μου- και επιτέλους την δημόσια συγγνώμη τους!», ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Ακρίτα.

«Θερμά παρακαλώ τους φίλους που με στήριξαν στην εκστρατεία μίσους στο πρόσωπό μου από την ιστοσελίδα ‘ΣΤΟΧΟΣ’ που πρόσκειται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – να Κοινοποιήσουν και την Δημόσια Συγγνώμη τους για την οδύνη που μου προκάλεσαν τα οικτρά ψεύδη τους. Επισυνάπτω το κείμενο που ανάρτησαν την παραμονή της δικασίμου της αγωγής που είχα κάνει εναντίον τους.

»Σημειώνεται ότι την υπεράσπιση της εφημερίδας «Στόχος» (συμφερόντων Χρυσής Αυγής) στην εν λόγω υπόθεση, είχε αναλάβει το δικηγορικό γραφείο του κ. Μάκη Βορίδη», καταλήγει η ανακοίνωση της κ. Ακρίτα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: