Η ‘avant premiere’ της σειράς Balmain x H&M




Το πάρτι ξεκινούσε στις επτά, προχθες Τρίτη. Δύο ώρες πριν την έναρξη της στάσης εργασίας στο μετρό, είχε ήδη βραδιάσει. Ζωή,βόλτες, καφέδες και ψώνια στην Ερμού.  

Στο ύψος της Αγίας Ειρήνης το κατάστημα H&M είχε ντυθεί λάμψη, γοητεία και Balmain. Ο πολυτελής οίκος μόδας συνάντησε την γνωστή εταιρία και γιόρτασαν αυτό το «πάντρεμα» στην καρδιά της Αθήνας. Ατμόσφαιρα red carpet με εκκωφαντική μουσική. Αυστηρό face control. Καλή οργάνωση. Πολλά φλας. Κάμερες. Μοντέλα, ηθοποιοί, παρουσιάστριες και εγχώριοι fashionistas. Μοριακά κοκτέιλ με επιπλέουσες μπίλιες και ατμό. Οι DJs «Ace 2 Ace» στα decks  και η performer Ilia Darlin να τραγουδά και να χορεύει μοιράζοντας ενέργεια.

Μια ώρα μετά την έναρξη του exclusive fashion πάρτι, η νέα σειρά balmain x h&m είχε εξαφανιστεί από τα ράφια. Οι τυχερές και οι τυχεροί, που είχαν κατακτήσει με κόπο μια θέση κάτω από τον ήλιο του ταλαντούχου σχεδιαστή μόδας Olivier Rousteing, κρατούσαν περήφανα τα τρόπαια και τις μαύρες χάρτινες τσάντες με το χρυσό λογότυπο.

Ιλουστρασιόν εικόνες στην εποχή της κρίσης, σε ελκυστική τιμή. Βελούδο και χρυσά κεντήματα, μαύρο και βαθύ πράσινο για τη σειρά, της οποίας πηγή έμπνευσης ήταν ο Μάικλ Τζάκσον στο βίντεο Remember the Time (https://www.youtube.com/watch?v=LeiFF0gvqcc).

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: