Δεν είναι ο πράκτωρ ...007. Είναι ο Αρτέμιος Σώρρας, κατά φαντασία "τρισεκατομμυριούχος"...

Γιατί αργεί η δικαιοσύνη στην υπόθεση απάτης της οργάνωσης Σώρρα

Του Ελευθέριου Ρήνου

Δεν έχει σημασία αν κάποιος ντρέπεται. Συνήθως αν δεν ντρέπεσαι δεν είσαι καλός για απάτες και συμπαιγνίες. Για αυτό είναι τρομακτικά σημαντικό σε δύο ομάδες πληθυσμού να μην ντρέπονται. Η μία είναι οι πολιτικοί. Η άλλη είναι οι απατεώνες. Όταν όμως οι απατεώνες θέλουν να γίνουν πολιτικοί τότε δεν πρέπει να έχουν ούτε τσίπα.

Είναι σαφές πως όταν ο δημοσιογράφος κάνει αποκαλύψεις, οι θιγόμενοι δεν είναι και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Θέλει όμως τρομακτική προσοχή, όσο κι αν θίγεσαι, να μη μετατρέψεις την παρουσίαση στοιχείων και την προστασία του κοινού, σε μια προσωπική αντιμαχία, γιατί πολύ απλά αυτό επιθυμούν όσοι βρίσκονται στη δύσκολη θέση της κριτικής.

Να εξηγήσω βέβαια, ότι δεν ξυπνάς ένα πρωί και επιλέγεις το γείτονά σου, για να του ασκήσεις δημοσιογραφικό έλεγχο. Κάποιος παρουσιάζεται, κάνει δημόσια διαθέσιμη την εικόνα του, υπόσχεται μερικά πράγματα. Εκεί παρεμβαίνει ο δημοσιογράφος και ασχολείται με την αλήθεια (ή μη) των λεγομένων του δημοσίου προσώπου.

Κάπως έτσι εμφανίστηκε κάποιος από την Πάτρα και υποσχέθηκε να μας σώσει από τα οικονομικά προβληματάκια μας, με τα τρισεκατομμύρια των ονείρων του. Στην αρχή τα χρήματα προέρχονταν από την πώληση τεχνολογίας διαστημικών καυσίμων στον Ομπάμα. Μετά ήταν κληρονομικό δικαίωμα μας να έχουμε εκατοντάδες τρισεκατομμύρια σε καταπιστεύματα σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με το Bretton Woods. Βλακείες και φληναφήματα αίσχιστου είδους, από ανθρώπους που δεν μπορεί να μη γνωρίζουν ότι αυτά που λένε είναι ψέματα και αυτά που προωθούν είναι απάτες προερχόμενες από ξένες εγκληματικές οργανώσεις.

Η βάση της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης έχει τα σπάργανά της στη δεκαετία του ’80. Τότε χαρακτηρίστηκε από την ιταλική αστυνομία ως η διαβολικότερη απάτη που έχει εμφανιστεί. Κάποιοι τύποι, χρησιμοποιώντας θεωρίες συνωμοσίας και πλαστά χρεόγραφα, πλησίασαν ιθαγενείς πληθυσμούς σε διάφορα σημεία της γης για να τους σώσουν. Προσπάθησαν να τους πείσουν ότι ως αυτόχθονες πληθυσμοί είχαν δικαιώματα και ελπίδες στον παγκόσμιο πλούτο. Φυσικά, στην πραγματικότητα προσπάθησαν να τους χειραγωγήσουν, για τους δικούς τους σκοπούς.

Η διεθνής τρομοκρατία και τα διεθνή κυκλώματα απάτης δεν είναι ασύνδετα δοχεία.  Όταν δεν πείστηκαν οι αυτόχθονες κακομοίρηδες ότι θα γίνουν «Κροίσοι», το κύκλωμα βρήκε μια ατόλη στα Νησιά Μάρσαλ και την ανακήρυξε κράτος. Ίδρυσε κεντρική τράπεζα, κυκλοφόρησε «ομόλογα», άρχισε να κάνει ξέπλυμα χρήματος και να κυκλοφορεί δικό του διαβατήριο, με το οποίο εξοπλίσθηκαν τόσο οι καημένοι αυτής της γης, για ασπίδα και κάλυψη των απατεώνων και τρομοκρατών της ίδιας γης. Τα διαβατήρια του Dominion Of Melchizedek πωλούνταν σε όποιον μπορούσε να πληρώσει. Εκτός από διαβατήρια, φυσικά άρχισαν να πουλάνε και κάθε είδους ασφάλειας, αλλά και μετοχές στο γνωστό χρηματιστήριο του DOM.

Όποιος συναλλάχθηκε μαζί τους, δεν ξαναείδε τα λεφτά του. Διαβατήρια από εκείνη την απάτη συνδέθηκαν με τρομοκρατικές οργανώσεις και απατεώνες σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης. Κράτος της Αφρικής έφτασε στο σημείο να τους αναγνωρίσει ως ανεξάρτητο κράτος, μια και έπεσαν εύκολα θύματα της απάτης! Όταν ο αμερικανικός τύπος, μετά από χρόνια, ασχολήθηκε με τις απάτες του «χαλιφάτου», γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για απατεώνες του κοινού ποινικού κώδικα και τους «μάζεψαν».

Φυντάνια από τις παρυφές αυτής της οργάνωσης δημιούργησαν την OITC, το «Office For International Treasury Control». Ο Dr Ray C Dam και ο  Keith Scott σκέφθηκαν μια νέα απάτη, σύμφωνα με την οποία εκπροσωπούσαν τον ΟΗΕ και την Παγκόσμια Τράπεζα, μέσα από ειδικούς λογαριασμούς «καταπιστευμάτων». Έφτιαξαν έναν ιστό μυθοπλασίας, κατά τον οποίο οι αυτόχθονες πληθυσμοί είχαν δικαιώματα σε αποθηκευμένα τρισεκατομμύρια και από αυτά προσπάθησαν να δώσουν δάνεια σε δήμους της κεντρικής Αμερικής και της Ασίας, για «ανθρωπιστικούς λόγους» και «ανάπτυξη».

Οι αθεόφοβοι έφτασαν στο σημείο με τα πλαστά τους έγγραφα να περιπαίζουν «Λόρδους» στην αγγλική «Βουλή των Λόρδων», ενώ ενδιαφέρονταν να αγοράσουν και τη Rover, λέγοντας ότι έκαναν προσφορά στον τότε πρωθυπουργό Tony Blair, για την εξαγορά της εταιρείας προς 5 δισεκατομμύρια.

Στη συνέχεια πλησίασαν τα Fiji και το Εκουαδόρ. Και εκεί «λεφτά υπήρχαν». Τρισεκατομμύρια. Μόνο για τους αυτόχθονες πληθυσμούς. Μόνο που οι αυτόχθονες πληθυσμοί κάτι έπρεπε να δώσουν και συνήθως ήταν, είτε προκαταβολές δανείων που δεν ξαναείδαν ποτέ, είτε υπογραφές σε δανειοδότηση Δήμων με ενέχυρο το σύνολο των ακινήτων του Δήμου. Με βάση θεωρίες συνωμοσίας και ακροβατικές ερμηνείες νόμων, η OITC θεώρησε πως όταν ένας Δήμος εμφανίζεται ως εντελώς ανεξάρτητος σε επίπεδο κράτους και η OITC λάμβανε ως ενέχυρο όλα του τα ακίνητα, της ανήκε η γη του δήμου – κράτους. Έτσι ο αυτόχθων πληθυσμός του δήμου, θα μπορούσε να ανακηρύξει την περιοχή σαν αυτόνομο κράτος και να επαναλάβουν τις ομορφιές του Dominion of Melchizedek…

Στα Fiji και στο Εκουαδόρ ακόμη περιμένουν τα χρήματα. Τα ίδια χρήματα υπόσχεται ο Αρτέμης Σώρρας στην Ελλάδα. Όλοι οι παραπάνω «οικονομολόγοι» κατέληξαν στη φυλακή, με εξαίρεση τον Scott που αποδεικνύεται πιο γρήγορος από τη σκιά του και συνήθως εξαφανιζόταν πριν τις συλλήψεις. Στην περίπτωση της χώρας μας λοιπόν, χρησιμοποιούνται οι ίδιες θεωρίες που κατά το παρελθόν βοήθησαν στη δημιουργία του Dominion of Melchizedek και της OITC. Οι ίδιες θεωρίες, που όχι μόνο ήταν ξεκάθαρες απάτες, αλλά των οποίων τα οικονομικά αποτελέσματα συνδέθηκαν με τρομοκρατικές ομάδες και το οργανωμένο έγκλημα παγκοσμίως.

Πλαστά χρεόγραφα, πλαστές υπογραφές ιθυνόντων, ανύπαρκτα κεφάλαια, μαϊμουδίσιες ερμηνείες νόμων, χαζές απάτες που εμφανίζονται μεγαλόστομα, αλλά από ουσία μηδέν. Πάντα λείπουν σελίδες, εμφανίζονται οι εκθέσεις επίδοσης εξωδίκων λες και έχουν κάποια αξία και μεγαλοποιείται το απόλυτο τίποτα. Χρησιμοποιείται Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως που άλλα λέει και , κατά ένα μαγικό τρόπο, άλλα του αποδίδουν, με όπλο τη δυσκολία ανάγνωσης του από τον απλό κόσμο. Όλα με έναν σαφή στόχο. Την απόλυτη εκμετάλλευση. Πάντα βέβαια λείπουν από τον τρισεκατομμυριούχο τα 99 σεντς για να μαζέψει ένα ευρώ.

Πλέον υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πειστεί ότι είναι πιο αυτόχθονες από τους υπόλοιπους, σε μια διαλυμένη από την κρίση χώρα, όπου ο Ελληνισμός δεν χρειάζεται άλλους κατακερματισμούς. Η πλύση εγκεφάλου των απλών ανθρώπων συνοδεύεται από τον ωχαδερφισμό των αρχών, που στην Ελλάδα δείχνουν πιο αργά αντανακλαστικά από τα Fiji, το Εκουαδόρ, τα νησιά Μάρσαλ και από τις Φιλιππίνες, αλλά και από οπουδήποτε έχει εμφανιστεί αυτή η απάτη με τα παγκόσμια καταπιστεύματα και οι υπεύθυνοι έχουν συλληφθεί.

Στη δική μας περίπτωση, η οργάνωση Σώρρα συνδυάζει την απάτη της OITC με τα ανύπαρκτα καταπιστεύματα και την απάτη με τα πλαστά «αμερικάνικα» χρεόγραφα του Stephen Louis Wozny, από τα οποία 600 δις θα μας «σώσουν» αν οι απλοί συνάνθρωποι μας αποδεχθούν ότι είναι τόσο αυτόχθονες, που να παίρνουν όρκους υπακοής και να καταθέτουν τον οβολό τους. Είναι τα «όπλα» μιας απάτης που ακόμη μένει ατιμώρητη δυστυχώς και σέρνεται στο μεδούλι της Δικαιοσύνης.

Ένα κοινό υπάρχει στους συμμετέχοντες σε όλες τις παραπάνω απάτες. Απειλούν και βρίζουν. Απειλούν με αντίποινα, στοχοποιούν ανθρώπους που τους «ξεβρακώνουν», υβρίζουν αισχρά, είναι φανατισμένοι, μπορούν να λένε το ίδιο πράγμα σε πείσμα και του Γκέμπελς, προσπαθούν να εκδικηθούν και θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν.  Στις περισσότερες φορές, τουλάχιστον όπως δείχνει η διεθνής εμπειρία είναι απατεώνες, άφραγκοι και κατεστραμμένοι, που θα έκαναν οτιδήποτε για να περάσουν καλά σε βάρος των υπολοίπων, γιατί δεν έχουν κάτι άλλο στο οποίο να επιστρέψουν.

Με τον ίδιο τρόπο με στοχοποιούν και τα μέλη της οργάνωσης Σώρρα, απλά προσπαθώντας να σταματήσουν την κριτική μου. Δυστυχώς για αυτούς, παρά τις κατηγορίες, τα άρρωστα ψέματα και τις ηλιθιότητες που γράφουν και λένε, νοιώθω και είμαι πιο Έλληνας από αυτούς. Από όλους μαζί και από όπου κι αν προέρχονται, και από την Ελλάδα και από την Κύπρο. Σε αντίθεση με αυτούς, δεν ανέχομαι να λένε το παραμικρό για μένα χωρίς αποδείξεις, για αυτό πλέον τους οδηγώ στη δικαιοσύνη.

Μία από αυτούς λοιπόν, που θα μας σώσει, είναι η σχετιζόμενη με την Αρσινόη ΑΕ κα Βίκυ Χαραλάμπους, που όπως δήλωνε το 2013 ήταν προσωρινή κάτοικος Αθήνας, ως Κύπρια πολίτης. Για τη συγκεκριμένη έχω καταθέσει μηνυτήρια αναφορά από το καλοκαίρι του 2014, πως είναι ηθικός αυτουργός σε προσπάθειά φυσικής εξόντωσής μου από τα μέλη της οργάνωσης Σώρρα, την οποία αποκαλώ «εγκληματική» στην αναφορά μου προς τον εισαγγελέα.

Επειδή όμως η κα Χαραλάμπους θίχτηκε στον έσχατο βαθμό και θεώρησε πως αδίκως και ανυποστάτως εγώ θεώρησα ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, δήλωσε δημόσια  την 29η Οκτωβρίου 2015 σε ραδιοφωνικό σταθμό για εμένα:

«Έχει στήσει αυτή την εγκληματική οργάνωση ο ίδιος με τους συνεργούς τους και αυτές οι ενέργειες που πράττουν υποβοηθούν και διευκολύνουν όλα τα αλλότρια συμφέροντα που διαπράττονται στην Ελλάδα και δη της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ διότι αυτό που κάνουν εναντίον της πράξης μας και των γεγονότων που έχουμε φέρει στην δημοσιότητα και των  προτάσεων που έχουμε καταθέσει, είναι μόνο από άτομα τα οποία δεν έχουν άλλον σκοπό παρά να προδόσουν την ίδια την Ελλάδα κι αυτό που πρεσβεύουμε.

Είναι επίσης συστηματική ηθική και υλική βλάβη που προκαλείται και στην εργασία μας όλων μας και δη εμένα που με κατηγορεί απευθείας. Είναι βλάβη και στην τιμή και στην υπόληψη μου και τον έχω κατηγορήσει επίσης ότι συστηματικά χειραγωγεί την κοινή γνώμη εναντίον των προτάσεων που έχουν κατατεθεί στην Ελληνική Δημοκρατία, αλλά και στους Δήμους με όλες τις ανάλογες μελέτες που είναι για Ανοικοδόμηση και Ανασυγκρότηση κτλ. και το πιο σημαντικό είναι ότι εκτελέσθηκαν με ίδια έξοδα χωρίς να ζητήσουμε κανένα αντάλλαγμα. Επίσης προκαλεί πραγματική και νομική πλάνη κι επιφέρει γενικότερα μια ανυπολόγιστη ζημιά στην περιουσία στην οποία έχουμε όλοι δικαιώματα».

Πραγματικά αν ήθελα να στοχοποιήσω κάποιον δεν θα το έθετα καλύτερα και θα έπρεπε να την ευχαριστήσω, γιατί καλύτερη ομολογία προτροπής τρίτων και στοχοποίησης δεν θα μπορούσε να συντάξει. Εγώ λοιπόν, ο αρθρογράφος από τη Ρόδο, ο Ιατρός (για να μην ξεχνιόμαστε), που γράφει μουσική στον ελεύθερο χρόνο του και στο twitter σημειώνει «Δουλεύω με νότες, εκφράζομαι στο χειρουργείο, πλάθω σε σελίδες, κατά σειρά επιλογής ασκώ Ιατρική, γράφω Μουσική, ονειρεύομαι σε Βιβλία», είμαι τάχα ο κακός που θα πρέπει και καλά να δικαστώ για προδοσία εσχάτου βαθμού, γιατί εγώ φταίω που τα λεφτά δεν έρχονται;;;;

Τολμάει να λέει  στη συνέχεια: «Όχι μόνο αυτός, αλλά όλοι οι συνεργοί του και οι συνεργάτες του, άνθρωποι που έχουν καταστεί πλέον επικίνδυνοι για την Ελλάδα και πρέπει όλοι να αρχίσουμε πλέον να κάνουμε τις τοποθετήσεις μας, γιατί κάνοντας όλα αυτά που ενορχηστρώνουν καθημερινώς υποβοηθείται και παρακωλύεται η μη εκτέλεση των προτάσεων που έχουμε καταθέσει εμείς».

Βέβαια, έτσι όπως το θέτει, γιατί εγώ να νοιώθω απειλημένος, όταν ένα χρόνο πριν και μετά από ένα τηλεφώνημα μερικών δευτερολέπτων προς την κυρία αυτή, δημοσιεύτηκε ένα υπέροχο κείμενο από τα μέλη της οργάνωσης στην οποία συμμετέχει; Μήπως δεν θυμάμαι άραγε καλά; Μήπως το παρακάνω; Εγώ μονάχα τη συγκεκριμένη κυρία πήρα τηλέφωνο (μπροστά σε μάρτυρα) για να της ζητήσω να συναντηθούμε και να μου πει την άποψή της. Λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε αυτό.

Rinos-YBREIS01-SORRAS

Αύγουστος 2014. Κάποια από τα ευγενικά σχόλια στελέχους της οργάνωσης Σώρρα που δια μαγείας έμαθε ότι τηλεφώνησα στη Βίκυ Χαραλάμπους και πήγε να μου τη «στήσει» με το κολπάκι της «σεξουαλικής παρενόχλησης», αλλά δεν το σχεδίασαν καλά και βρέθηκαν υπόλογοι στον εισαγγελέα. Και καλά στη Βίκυ ρε παιδιά;

Προφανώς τα παραπάνω τιμούν τους «κυρίους» και τις «κυρίες», που ένα χρόνο αργότερα δεν μου έχουν ζητήσει συγνώμη γονατιστοί, για να σκεφτώ αν θα συγχωρέσω την έλλειψη πολιτισμού και ελληνικότητας στη συμπεριφορά τους.

Ωστόσο, αν τυχαία βρεθώ με καμιά μαχαιριά στην πλάτη από το χαζό του χωριού, που κάθε τόσο κόβει βόλτες απέναντι από το σπίτι μου (στην πραγματικότητα), θα φταίει που έχω πράσινο αίμα και κόκκινα δόντια. Όλα για το καλό των υπολοίπων, που θα μαζεύουν τα δολάρια με τις σακούλες.

Κάπως έτσι θα ένοιωθε και η Ιφιγένεια στην Αυλίδα, μόνο που από τότε έως σήμερα νόμιζα πως η Δικαιοσύνη έχει βελτιωθεί σε αυτό τον τόπο. Φύσα ρε άνεμε να φύγουν τα ρημάδια τα καράβια, γιατί αν περιμένω από τις αρχές του τόπου…

1 Comment on "Γιατί αργεί η δικαιοσύνη στην υπόθεση απάτης της οργάνωσης Σώρρα"

  1. Αντιγραφεας της κακιας ωρας ο ευεργετης! Τι κανειο ο ανθρωπος για το ψωμι του! Δηλδη παντεσπανι και βαλε .Τα κοροιδα τελειωσαν αρτεμιεεεεεε.Αλλα ορνεα φτερουγιζουν πανω απο το πτωμα της ελλαδας!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*