Τρίτο διαζύγιο για την Αμερικανίδα ηθοποιό Χάλι Μπέρι




H Αμερικανίδα ηθοποιός Χάλι Μπέρι, που έχει τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ και ο Γάλλος ηθοποιός και σύζυγός της Ολιβιέ Μαρτίνεζ ανακοίνωσαν χθες ότι χωρίζουν έπειτα από δύο χρόνια γάμου.

Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο της Μπέρι, ηλικίας 49 ετών, η οποία έχει αποκτήσει και ένα 2χρονο αγοράκι με τον Μαρτίνεζ.

Το ζευγάρι έκανε λόγο για αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος που εξειδικεύεται στην ζωή των διασήμων TMZ.com.

«Με βαριά καρδιά λάβαμε την απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Προχωράμε μπροστά νιώθοντας αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο αλλά και την ίδια αφοσίωση στο να προσφέρουμε τα καλύτερα στο γιο μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο να έχει μια ευτυχισμένη ζωή» επισήμαναν οι δύο ηθοποιοί σε μια κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Το 2002 η Μπέρι έγινε η πρώτη Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία την στην ταινία «ο Χορός των Τεράτων».

Η Χάλι Μπέρι γνώρισε τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, 49 ετών, αφού χώρισε με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρί έπειτα από 5 χρόνια σχέσης.

Ο Ολιβιέ και η Χάλι παντρεύτηκαν το 2013. Η ηθοποιός είχε έναν σύντομο γάμο με τον παίκτη του μπέιζμπολ Ντέιβιντ Τζάστις και είχε παντρευτεί επίσης τον τραγουδιστή και συνθέτη Έρικ Μπένετ.

REUTERS, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Λος Άντζελες, United States

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: