Το στεφάνι με τα αγκάθια και τα πολιτικά τζάκια




Μπορεί ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης να μη συμμετέχει στην κούρσα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά παρακολουθεί, φυσικά, από κοντά τα όσα συμβαίνουν στην… επεισοδιακή προεκλογική εκστρατεία των τεσσάρων υποψηφίων.

«Ο νέος αρχηγός δεν θα φοράει ένα στεφάνι με δάφνες, αλλά ένα στεφάνι με αγκάθια», δήλωσε χθες (ΒΗΜΑ FM) ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. «Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται να ματώσει, να πονέσει», πρόσθεσε, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Η αρχή βεβαίως είναι να αποδεχθούμε στην πράξη -γιατί στα λόγια όλοι καλοί είμαστε- μια πιο συλλογική λειτουργία, διότι είμαστε όμηροι ενός ζωτικού ψεύδους, το οποίο ονομάζεται αρχηγικό κόμμα. Τα αρχηγικά κόμματα έχουν πεθάνει. Οχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο», είπε ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος και ο ίδιος είναι εγγονός και υιός γνωστών πολιτικών τζακιών…

Ο Μητσοτάκης o… γουρλής: Με αρκετή δόση χιούμορ προσπάθησε να… ξορκίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη γνωστή φήμη περί «κακοτυχίας», που ακολουθεί την οικογένειά του.

«Πήγα χθες Πρέβεζα και αμέσως μετά κληρώθηκαν 6 εκατ. στο Τζόκερ! Γουρλής;», έγραψε στο Twitter ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, σχολιάζοντας με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο την είδηση ότι το τυχερό δελτίο του Τζόκερ παίχτηκε στην Πρέβεζα.

Μένει να δούμε βέβαια αν το «γούρι» του Κυριάκου θα τον ακολουθήσει και στις κάλπες, κάτι που φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: