«Τέλος» ο Τραϊανός Δέλλας για την ΑΕΚ




Ο Τραϊανός Δέλλας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και αποχαιρετά την ομάδα μετά από θητεία 2,5 χρόνων. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον 39χρονο προπονητή και ενημέρωσε ότι χρέη υπηρεσιακού θα αναλάβει ο Στέλιος Μανωλάς, τεχνικός της Κ-20.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο προπονητής που ανέβασε την ομάδα από την Γ’ εθνική στην Super League «χρεώθηκε» τα… στραβά των τελευταίων ημερών και απομακρύνθηκε.

Ο Δέλλας συναντήθηκε νωρίτερα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στην κουβέντα τους για την κατάσταση της ΑΕΚ διαπιστώθηκε πως υπάρχει τεράστιο χάσμα απόψεων ανάμεσα στην διοίκηση και τον προπονητή. Έτσι, εκείνος αποφάσισε να παραιτηθεί και μετά από σειρά συσκέψεων, η παραίτησή του έγινε αποδεκτή. Σήμερα ο Δέλλας θα πάει στα Σπάτα για να αποχαιρέτησει τους ποδοσφαιριστές του. Ενώ είναι σχεδόν δεδομένο πως θα τον ακολουθήσει και ο στενός του συνεργάτης Βασίλης Μπορμπόκης.

Η λύση Μανωλά

Η τεράστια προσωπικότητα του Στέλιου Μανωλά αναλαμβάνει να προχωρήσει την ΑΕΚ σε αυτήν τη δύσκολη καμπή. Η μεγάλη δόξα του παρελθόντος και προπονητής της ομάδας νέων της Ένωσης θα αναλάβει να προπονήσει την πρώτη ομάδα τις προσεχείς ημέρες, αλλά και να καθίσει στον πάγκο της μέχρι να καταλήξει οριστικά στο θέμα του προπονητή. Ο Μανωλάς έχει εμπειρία, έχει πάρει όλα τα σχετικά διπλώματα και είναι έτοιμος να δώσει λύση στην ομάδα σε αυτήν τη φάση.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: