“Ψάχνοντας τη Ντόρι” χάθηκε το “Toy Story 4”




Όσοι αγάπησαν τον Νέμο και τις περιπέτειες της οικογένειά του να τον βρουν και να ζήσουν πάλι όλοι μαζί ευτυχισμένοι στον ύφαλο της Καλιφόρνια, ας προετοιμαστούν να ζήσουν τις νέες εμπειρίες του μικρού ψαριού και του πατέρα του.

Όλα αυτά στη νέα ταινία που ετοιμάζει η Ντίσνεϋ με τίτλο «Ψάχνοντας τη Ντόρι» (Finding Dory) που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Ιουνίου του 2016.

Η Ντόρι αφού βοήθησε τον μπαμπά του Νέμο, Μάρλιν, να βρει τον χαμένο του γιο, έπαθε αμνησία και τώρα όλοι οι ήρωες του «Ψάχνοντας τον Νέμο» την ψάχνουν στα ανοιχτά της Καλιφόρνια ώστε η οικογένεια να είναι και πάλι μαζί. Και σ’ αυτήν την ταινία, που αποτελεί τη συνέχεια του Νέμο, φωνή στην Ντόρι θα δώσει η ηθοποιός και παρουσιάστρια Έλεν ΝτιΤζένερις.

Κι ενώ για τον Νέμο και την οικογένεια του όλα πηγαίνουν καλά και η συνέχεια της ταινίας έχει δρομολογηθεί δεν συμβαίνει το ίδιο και για την κινηματογραφική συνέχεια του Toy Story, αφού η τέταρτη συνέχεια της ταινίας έχει αναβληθεί για ακόμη μία χρονιά και πλέον ορίστηκε να βγει στους κινηματογράφους στις 15 Ιουνίου του 2018, ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η προβολή της θα γινόταν εντός του 2016.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: