Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» τον ΠΑΟ από το α΄ ημίχρονο




Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 3-1 τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της Τούμπας, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του «δικέφαλου» πήραν τη σημαντική νίκη με τα γκολ των Μπερμπάτοφ (28΄ πεν.), Ροντρίγκες (31΄) και Βίτορ (42΄), ενώ οι «πράσινοι» μείωσαν με πέναλτι του Καρέλη (74΄).

— Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του σε επαγγελματικό πρωτάθλημα πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός. Με τη νίκη τους στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με 2-1 οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τις 8 σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Super league, κάτι που δεν έχουν πετύχει ποτέ στο παρελθόν.

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος με δύο κεφαλιές στο 59΄ και 63΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Το γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχε στο 75΄ ο Μίλος Στόιτσεφ.

Ο Γιάννου πέτυχε την ανατροπή και ο Αστέρας έφυγε νικητής από τα Ιωάννινα

— Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Απόστολο Γιάννου, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη από τον ΠΑΣ με 2-1, μέσα στα Ιωάννινα, για την 8η αγωνιστική της Supeer League.

Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με τον Μανιά, αλλά οι Αρκάδες γύρισαν το ματς με δύο γκολ του Γιάννου, στο 37′ με πέναλτι και στο 81′.

Με γκολ του Ναζλίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βέροια πήρε τη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 1-0.

«Λευκή» ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι της Θράκης στην Κομοτηνή, μεταξύ του Πανθρακικού και της Ξάνθης.

— Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πλατανιάς μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 2-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Κρήτης πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ των Μιλούνοβιτς (30′) και Κουλιμπαλί (83′), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 49ο λεπτό με τον Κάπελ.

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: