Μεϊμαράκης: “Ο Καμμένος θα έριχνε την κυβέρνηση για τον ΦΠΑ των νησιών…πριν τις εκλογές”




Επίθεση στην κυβέρνηση για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, την επερχόμενη φοροκαταιγίδα, όπως είπε, και το μεταναστευτικό εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μείμαράκης σχολίασε την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά σε σχέση με τις προεκλογικές εξαγγελίες των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου. Ειδικά για τον κ. Καμμένο υπενθύμισε τη ρήση του ότι ήταν πρόθυμος να ρίξει ακόμα και την κυβέρνηση αν αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά.

«Βέβαια αυτά τα είπανε προ των εκλογών και τώρα που υφάρπαξαν την ψήφο όσων τους πίστεψαν ξεχνούν και έρχονται και βάζουν φόρους και αγνοούν όσες υποσχέσεις έδωσαν», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Παράλληλα απευθύνθηκε και σε όσους κατοικούν στην πλατεία Βικτωρίας λέγοντας ότι και αυτοί πίστεψαν ότι μπορεί το μεταναστευτικό να λυθεί από την παρούσα κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν κάνει απολύτως τίποτα.

«Καλό μήνα  σε κάθε ελληνική οικογένεια που, αυτόν το μήνα, δυστυχώς, θα υποστεί φοροκαταιγίδα και μείωση αποδοχών. Πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας ότι οι πολίτες δεν έχουν άλλη ανοχή. Τους έχουν καταλάβει και για αυτό δυσφορούν πλήρως», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: Ν. Αρμένης, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΘΗΝΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: