Καυγαδίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ενώ η χώρα χρειάζεται συναίνεση για να σωθεί… Σήριαλ δηλώσεων-αντιδηλώσεων…




Για πρακτικές πόλωσης και φανατισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου για τη χθεσινή ψηφοφορία που αφορούσε στην ανάδειξη του νέου προεδρείου της Βουλής.

«Με τη φαιδρή προβοκάτσια που πρόβαλε η κυβερνητική εκπρόσωπος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημειώνει: «Τελικά, την κυβερνητική εκπρόσωπο διέψευσε με την απάντησή του ο νέος πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης».

«Σήμερα απεδείχθη η διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων» της ΝΔ, δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη

Τη «διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων» της ΝΔ ως προς το θέμα της «συναίνεσης», για την οποία επανειλημμένα μιλούσε προεκλογικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής.

Ειδικότερα, σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε:

«Στην πρώτη ομιλία του Προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο.

»Σας θυμίζω ότι σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, η Νέα Δημοκρατία μιλούσε για συναίνεση. Με τη συναίνεση ξεκινούσαν, με τη συναίνεση έκλειναν. Δεν το πιστέψαμε ποτέ και το διατυπώσαμε προς τον ελληνικό λαό, ότι δεν το εννοούν. Και σήμερα απεδείχθη η διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων».

«Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και θυμάται και θα υπενθυμίζει όλα τα παραμύθια με τα οποία παραπλάνησαν τον λαό»

«Κατανοεί κανείς εύκολα την αμηχανία της κυβέρνησης κάθε φορά που υπενθυμίζουμε τα ψέματα του παρελθόντος. Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και θυμάται και θα υπενθυμίζει όλα τα παραμύθια με τα οποία παραπλάνησαν τον λαό» αναφέρει η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στην ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου σχετικά με το χρέος.

«Και επειδή αυτός που δεν θέλει να θυμάται είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η κ. Βούλτεψη, «τους συμβουλεύουμε να μην επιμείνουν σε επιχειρήματα που παραπέμπουν σε φίμωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Στη συνέχεια η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ σημειώνει: «Αν έλεγαν λιγότερα και διάβαζαν περισσότερο, θα έβλεπαν πότε ο λαός δίνει την τελική κρίση του. Η αλήθεια ουδέποτε έβλαψε το Έθνος. Τα ψέματα, όμως, πολλές φορές οδήγησαν την πατρίδα στην καταστροφή».

Η ΝΔ κάνει ό, τι μπορεί για να υπονομεύσει τη διαπραγμάτευση του χρέους, τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη

«Την ώρα που η κυβέρνηση δραστηριοποιείται ενεργά, προκειμένου να δημιουργήσει τις απαιτούμενες συμμαχίες για την επικείμενη διαπραγμάτευση του χρέους, η Νέα Δημοκρατία κάνει ό, τι μπορεί για να υπονομεύσει τη διαπραγμάτευση αυτή, βάζοντας τα μικροπολιτικά της οφέλη πάνω από το συμφέρον του λαού, της κοινωνίας και της οικονομίας». Αυτό τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε σχόλιο που εξέδωσε με αφορμή την ανακοίνωση της γραμματέως Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ.

«Είναι οι ίδιοι», σημειώνει, «που ως κυβέρνηση χαρακτήριζαν το χρέος βιώσιμο, για να φανούν αρεστοί στους δανειστές μας».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογραμμίζει ότι «ο λαός έκρινε αυτή την αξιοθρήνητη στάση στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Και, δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία, εξακολουθεί να την θυμάται».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: