Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ




Το 7Χ7 στο πρωτάθλημα της Super League με άκρως εμφατικό τρόπο έκανε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν με 4-0 της ΑΕΚ στο πιο μεγάλο ματς της 7ης αγωνιστικής.

Ετσι, , παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο σε συγκομιδή βαθμών κι έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League.

Από ένα γκολ πέτυχαν οι Μποτία και Ιντέγε, ενώ ο Φορτούνης που μπήκε αλλαγή σκόραρε δύο φορές τη μια μάλιστα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Μποτία όταν ξέφυγε από τον Ντίντακ και με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντομίνγκες έκανε το 1-0.

Στο 70ο λεπτό ο Ιντέγε πήρε την μπάλα από πάσα του Κασάμι και έκανε το 2-0. Η ΑΕΚ πλησίασε στο γκολ πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Μπαρμπόσα σούταρε αλλά ο Μποτία έσωσε δύο φορές την ερυθρόλευκη εστία.

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, Ιντέγε, βγήκε στο 78ο λεπτό στην αντεπίθεση και με υπέροχη πάσα βρήκε τον Φορτούνη που έκανε το 3-0. Το τέταρτο γκολ έβαλε στο 93′ και πάλι ο Φορτούνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: