Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας: 18η Athens Xclusive Designers Week




Μετά την εβδομάδας μόδας του Παρισιού, της Νέας Υόρκης, του Μιλάνου και του Λονδίνου ήρθε η σειρά της Αθήνας.

Η Athens Xclusive Designers Week (AXDW), η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, παρουσιάζει τις νέες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016, μέσα από τις δημιουργίες περισσότερων από 40 καταξιωμένων και ανερχόμενων σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η AXDW για 18η φορά χαράζει νέους δρόμους στην ανάπτυξη και προβολή της ελληνικής μόδας εντός και εκτός συνόρων, επενδύοντας σε συνεργασίες με διεθνείς φορείς, ΜΜΕ και αγοραστές, ακόμη και στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα μας, αποτελώντας μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαλόγου των εκπροσώπων της μόδας με το ευρύ κοινό, με κύριο στόχο την εξωστρέφεια των Ελλήνων δημιουργών. Φέτος, κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή, του μεγαλύτερου fashion showroom εκπροσώπησης διεθνών fashion brands στην Ασία, του Danube Fashion Office. Το Danube Fashion Office, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά για τη 18η AXDW, με την πρόθεση να διερευνήσει τη δυνατότητα συνεργασίας με Έλληνες σχεδιαστές ρούχων και fashion accessories.

Είκοσι τρεις επιδείξεις μόδας, showrooms, εκθέσεις, happenings, διαγωνισμοί σχεδίου, διεθνείς προσκεκλημένοι και 12 νέα ταλέντα που κάνουν το ντεμπούτο τους στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας,  θα τραβήξουν τα βλέμματα κατά τη διάρκεια του 4ημέρου της AXDW, από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

Τις νέες συλλογές τους θα παρουσιάσουν και δύο πολύ σημαντικοί σχεδιαστές από τη Σερβία, προσκεκλημένοι της διοργάνωσης. Οι συμμετέχοντες σχεδιαστές των catwalks της 18ης AXDW είναι:
Atelier Loukia, Bosko Jakovljevic, Dimitrios Ordoulidis, Eleni Kyriacou, Gio Sourgiadakis, Gogo by Stalo, Kathy Heyndels, La Vue, Leon, Loukia Kyriakou, Marcello Nyktas, Panos Apergis, Rita Pateroni, SOMF, Tassos Mitropoulos, Vasilije Kovacev, Vassilis Zoulias.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: