Εξωπραγματική νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ν. Σαλαμίνας με 9-0




Εχοντας εξωπραγματική αποτελεσματικότητα ο ΑΠΟΕΛ συνέτριψε χθες το βράδι εκτός έδρας την …ανεβασμένη Νέα Σαλαμίνα με το εκπληκτικό 9-0. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 4-0 για τον ΑΠΟΕΛ.

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Ντε Βινσέντι και Καβενάγκι, από ένα οι Εφραίμ, Στίλιτς, Βινίσιους και Πιατκόφσκι, ενώ αυτογκόλ πέτυχε ο Ζάρκοβιτς. Δοκάρι είχε ο Καβενάγκι στο 79΄.

Οι επιθετικοί ήταν… σεληνιασμένοι, η άμυνα δεν δέχθηκε γκολ για τέταρτο σερί στο πρωτάθλημα και γενικά όλη η ομάδα βρέθηκε σε τρομερή βραδιά, με αποτέλεσμα να μην αφήσει περιθώρια στην αντίπαλο ούτε καν να διανοηθεί πως θα πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Ο… χορός των γκολ άνοιξε στο 2ο λεπτό και έκλεισε στο 88΄ και σκόραραν κατά σειρά οι: Εφραίμ 2′, Στίλιτς 22′, Ζάρκοβιτς (αυτ.) 45′, Ντε Βινσέντι 45’+1, 51′, Βινίσιους 61′, Καβενάγκι 83′, 88′, Πιατκόφσκι 86′.

Αυτή ήταν η πιο μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα, με τους γαλαζοκίτρινους να φτάνουν στα 38 γκολ υπέρ και μόλις 5 κατά σε 8 αγωνιστικές, ενώ βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Όσο για τη Νέα Σαλαμίνα, ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Σε 90 λεπτά χάλασε την καλή εικόνα που η ίδια έφτιαξε στα αρχικά στάδια της σεζόν και η αποψινή συντριβή αποτελεί μία κατάμαυρη σελίδα στην ιστορία της.

Νέα Σαλαμίνα (Γιαν ντε Γιόνγκε): Στέινμπορς, Άντιτς (46′ Κυριάκου), Τσιγκουίνι, Ζάρκοβιτς, Γκράιμς, Κούσουλος, Μπεμπά, Παύλου (64′ Ονορέ), Τσουριουρίτς, Αδόρνο (79′ Πεδρίτο), Μακρίεφ.

ΑΠΟΕΛ (Τιμούρ Κετσπάγια): Βάτερμαν, Αρτυματάς, Αστίθ, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μοράις, Βινισίους (69′ Ασσιώτης), Στίλιτς (60′ Πιατκόφσκι), Εφραίμ (25′ Χαραλαμπίδης), Ντε Βίνσεντι, Καβενάγκι.

Σκόρερ: Εφραίμ 2′, Στίλιτς 22′, Ζάρκοβιτς (αυτ.) 45′, Ντε Βινσέντι 45΄+1, 51′, Βινίσιους 61′, Καβενάγκι 83′, 88′, Πιατκόφσκι 86′

Κίτρινες: Άντιτς

Γήπεδο: «Αμμόχωστος»

Θεατές: 3000

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας

Παρατηρητής: Χρίστος Σκαπούλλης

Πρόεδρος Νέας Σαλαμίνας: Γίναμε ρεζίλι, παραιτούμαι!

Σοκ στη Νέα Σαλαμίνα. Δεν της έφτανε η πολύ βαριά ήττα με 0-9 από τον ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος του Σωματείου, Πάρης Ανδρέου, δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι παραιτείται.

«Δεν είναι μόνο βαριά η ήττα, είναι ντροπιαστική. Μας πήρε πολλά χρόνια πίσω αυτή η εμφάνιση και το σκορ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να απολογηθώ στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας, που έδωσε και σήμερα το παρών του και παρά το ότι χάναμε υποστήριζε συνέχεια την ομάδα μέχρι το τέλος. Αλλά ό,τι και να πούμε δεν υπάρχουν δικαιολογίες»…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: