EURO 2016: Ελλάδα-Ουγγαρία 4-3 και έξω από το Euro




Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας βρίσκοντας στον τελευταίο αγώνα τη νίκη που αναζήτησε σε δέκα αναμετρήσεις.

Η «γαλανόλευκη» νίκησε την Ουγγαρία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 4-3 (5΄ Σταφυλίδης, 56΄ Ταχτσίδης, 79΄ Μήτρογλου, 86΄ Κονέ – 26΄ Λόβρεντσιτς, 54΄, 75΄ Νέμεθ) και έφτασε στους έξι βαθμούς στον 6ο όμιλο, όπου τερμάτισε τελευταία, «πληρώνοντας» τις ήττες από τα Νησιά Φερόε, αλλά σκοράροντας σε ένα παιχνίδι περισσότερα γκολ από όσα είχε σημειώσει στα προηγούμενα εννέα!

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Η εθνική ομάδα θα λείψει από το Euro, αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης στενοχωρήθηκε που δεν θα είμαστε στο Mundial!

«Χαίρομαι που η ομάδα κέρδισε και έκανε χαρούμενους τους φιλάθλους. Σίγουρα έκλεισε μια μαύρη σελίδα. Όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και δεν θα είμαστε παρόντες στο… Mundial της Γαλλίας» είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μετά το 4-3 επί της Ουγγαρίας στο «Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sentragoal.gr, αφού ξεπέρασε την… γκάφα μίλησε για το θέμα του προπονητή, το ναυάγιο με τον Σούστερ και τις επαφές που κάνει. «Έκανα επαφές με αξιόλογους προπονητές, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου. Με τον κύριο Σούστερ έγινε συμφωνία την προηγούμενη βραδιά, πήγα την πρόταση στο Δ.Σ αλλά δυστυχώς ο μάνατζερ του είπε ότι δεν ισχύουν αυτά αλλά άλλα. Δεν τον τιμάει αυτό, όπως δεν τον τιμάει ότι την άλλη μέρα έστειλε email και είπε… ναι συμφωνούμε. Εγώ όμως είπα ότι η εμπιστοσύνη χάθηκε! Συνεχίζουμε τις επαφές και με βάση τα οικονομικά μας.

Μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε κι έναν άλλο προπονητή! Δεν μπορώ να προδικάσω αυτό που λέω. Πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε προπονητή έως τις 13 Νοέμβρη, στο φιλικό με το Λουξεμβούργο. Κάνεις διαπραγμάτευση αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχουν μάνατζερ που σέρνουν από την μύτη προπονητές. Είναι άξιοι της μοίρας τους» τόνισε.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: