Ποτάμι – Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για διαπλοκή με ΜΜΕ και τηλεοπτικό χρόνο

File Photo: Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επίθεση στην «παρέα του Μαξίμου», όπως την αποκαλεί , εξαπέλυσε το Ποτάμι, με αφορμή τον ισχυρισμό του ΣΥΡΙΖΑ, ότι το κόμμα του κ. Θεοδωράκη συνηγόρησε να μοιραστούν εκατομμύρια στα κανάλια. 

«Η παρέα του Μαξίμου», όπως την αναφέρει ο Μ. Γλέζος, εδώ και επτά μήνες παζαρεύει με τους καναλάρχες και τους εκδότες τη προβολή της και τώρα τελευταία τη διάσωσή της.

»Τα αποτελέσματα τα βλέπει όλος ο κόσμος και γελάει με τους ξαφνικούς λιβανωτούς που κάνουν διάφορα ΜΜΕ στον κ. Τσίπρα και τους συνεργάτες του.

»Η θέση μας είναι σαφής. Δωρεάν διαφημιστικός χρόνος προβλέπεται από το νόμο. Τα κανάλια υποχρεούνται να τον παραχωρήσουν στα κόμματα , χωρίς συμψηφισμούς ή ανταλλάγματα.

»Η κατανομή όμως πρέπει να υπολογιστεί ανάλογα με την ώρα προβολής και η αποτίμηση να γίνει με όρους διαφημιστικού χρόνου. Άλλη είναι η τηλεθέαση στις 2 τα ξημερώματα κι άλλη στις 8 το βραδύ.

»Αυτό λοιπόν που ζητάμε είναι η δίκαιη κατανομή του δωρεάν χρόνου ανάμεσα στα κόμματα, χωρίς τις αλχημείες των μηχανορράφων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: