Μεϊμαράκης: «Να παρουσιάσουμε εθνικό σχέδιο στους Εταίρους, αντί μνημονίου»




«Στόχος μας είναι να συστήσουμε μια διακομματική επιτροπή, με την συμμετοχή όλων των κομμάτων, ώστε να εκπονήσουμε ένα Εθνικό Σχέδιο με συγκεκριμένο προσανατολισμό ως το Πάσχα του 2016.

»Να πάμε, με αυτό, στους Εταίρους μας στην Ευρώπη και να τους πούμε ότι έχουμε σχέδιο και πρόγραμμα, αντί της εφαρμογής μνημονίου», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαρακης, σε ομιλία του στον Βόλο.

Τόνισε ότι επιμένει σε κυβέρνηση συνεργασίας, με σταθερή διακυβέρνηση του τόπου, όπου θα έχει την δυνατότητα να ζητήσει από τις Βρυξέλλες αναπτυξιακά μέτρα, αντί των υφεσιακών που ζούμε σήμερα.

Ο κ. Μεϊμαρακης ζήτησε επιπλέον να πάει ο κόσμος στις κάλπες με καθαρό μυαλό και να μην αδιαφορήσει, αφού προηγουμένως έχει συγκρίνει τι του επιφύλαξε η διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, που μας στοίχισε 90 δις ευρώ.

Ζήτησε, επίσης, να βρει ο καθένας τους φίλους του και να τους εξηγήσει ότι έκαναν λάθος τον περασμένο Ιανουάριο που ψήφισαν Τσίπρα και πρέπει να επιλέξουν τώρα την Ν.Δ.

«Θέλουμε ανθρώπους ικανούς και ηθικούς κοντά μας και δεν σκοτώνω την ελπίδα. Μπορούμε να σηκώσουμε ψηλά την κοινωνία και να βελτιώσουμε την κατάσταση», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαρακης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ (Η. Παπαδημητρίου)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: