Γερμανοί και αμερικανικά fund σχεδίαζαν να μας πετάξουν έξω από την ΕΕ, λέει ο Καμμένος




Η ρήξη με τους δανειστές θα ήταν μαχαιριά στο κορμί της Ελλάδας. Γι’ αυτό ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ προτιμήσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας και τα κόμματά μας, παρά να πυροβολήσουμε την Ελλάδα, τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο κ. Καμμένος αναφέρει ότι Γερμανοί, μεγάλα συμφέροντα και funds της Αμερικής προσχεδίαζαν την έξοδο της χώρας μας από την Ε.Ε. και τη μετατροπή της “σε μια πτωχευμένη χώρα, όπου θα κρεμάγαμε τον Τσίπρα και τον Καμμένο προκειμένου να εξιλεωθεί ο λαός, που θα είχε οδηγηθεί σε έναν εμφύλιο”.

Σχολιάζοντας το κάλεσμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στους ψηφοφόρους των ΑΝ.ΕΛΛ. να επιστρέψουν στη ΝΔ, υπογραμμίζει ότι “ο κ. Μεϊμαράκης θα πρέπει να αντιληφθεί πως αντί να γυρίζει στην πολιτική του κουτσαβακισμού, μετατρέποντας την καμπάνια της ΝΔ σε βιβλίο του Τσιφόρου, θα πρέπει να αποβάλει από τη ΝΔ όλους εκείνους που μετέτρεψαν ένα κόμμα που στήριξε τη δημοκρατία σε ένα ακροδεξιό μόρφωμα”.

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το κόμμα του να μην μπαίνει στη Βουλή, σημειώνει ότι έχουν αποβεί άκαρπες οι προσπάθειες ορισμένων που “πληρώνουν δημοσκοπικές εταιρείες για να δημιουργούν την αίσθηση ότι δεν μπαίνουμε στη Βουλή”.

“Τα εργαλεία της μεταπολίτευσης, οι νονοί της πολιτικής που είναι οι δημοσκοπικές εταιρείες, έχουν πλέον εξευτελιστεί στα μάτια του ελληνικού λαού και έχουν απαξιωθεί πλήρως”, πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: