Γεννηματά: «Στον ΣΥΡΙΖΑ πήγαν τα βαρίδια του ΠΑΣΟΚ»




Απάντηση σε υψηλούς τόνους έδωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα για την αναφορά του περί βαριδίων του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι προφανές ότι είναι και ο ίδιος έκπληκτος από την κατάρρευσή του και αναζητά μια σανίδα σωτηρίας. Του συστήνω να σταματήσει να μας κάνει υποδείξεις και να ασχοληθεί με το κόμμα του που φυλλορροεί.

»Θέλω να του υπενθυμίσω – επειδή φαίνεται πως έχει επιλεκτική μνήμη – ότι οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διάσωση της χώρας, κινητοποιημένοι από το ΠΑΣΟΚ και από μένα προσωπικά.

»Θέλω επίσης να του πω ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει πολύ μεγάλη ανανέωση. Δεν έχει βαρίδια. Από τα τελευταία φρόντισε να μας απαλλάξει ο ίδιος, τα πήρε στο κόμμα του», είπε η κ. Γεννηματά.

«Ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζουν το νέο. Είναι το τέλος του παλιού. Και όπως λέει και ο ίδιος καιρός να ξεμπερδεύουμε από αυτό. Εμείς, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχουμε κάνει μια νέα αρχή.

»Θα είμαστε η έκπληξη αυτών των εκλογών. Η θετική έκπληξη. Θα δώσουμε τη λύση γιατί η χώρα πριν από όλα χρειάζεται μετά από αυτές τις εκλογές, μια σταθερή κυβέρνηση, αποτελεσματική κυβέρνηση, χωρίς άλλες περιπέτειες και πισωγυρίσματα, μια κυβέρνηση που θα στηρίζεται σε μια δεσμευτική προγραμματική συμφωνία, με συγκεκριμένους στόχους και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ (Ν.Ρούμπος)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: