Γεννηματά: “Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι εφεδρεία σας κ. Τσίπρα”




«Δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε εφεδρεία σας κ. Τσίπρα. Είμαστε δύναμη μάχης», υπογράμμισε ο Φώφη Γεννηματά, μιλώντας, πριν από λίγο, στη πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που προέκυψε από τις εκλογές, με τη συμμετοχή του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο χώρος μας δεν θα γίνει ποτέ άλλοθι και δεκανίκι, είτε σε συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές της δεξιάς, είτε σε λαϊκιστικές, θολές και παρωχημένες δήθεν αριστερές πολιτικές», προσέθεσε η κ. Γεννηματά, θέτοντας ως όρους για συνεργασία τον διάλογο, την εθνική συνεννόηση, και την προγραμματική συνεργασία.

«Αλλά θα διαψευστεί απόλυτα όποιος, θεωρήσει ότι αυτό σημαίνει ιδεολογική ταύτιση ή πολιτικό αφοπλισμό», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ανέφερε ακόμη ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι τρίτος εναλλακτικός πόλος στη πολιτική σκηνή της χώρας και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση, όπως είπε «προς όλα τα κόμματα, τις κινήσεις, τις προσωπικότητες του χώρου μας, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, με σεβασμό πάντα στην αυτονομία τους».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΘΗΝΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: