Αποκλείει συνεργασία με τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ




Απέκλεισε εντελώς το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, χαρακτηρίζοντάς το σενάριο αυτό, «κρυφό πόθο της ΝΔ».

«Αποκλείεται παντελώς το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που είναι και κρυφός πόθος της ΝΔ αλλά και πολλών κύκλων που επιβουλεύονται τη χώρα. Δεν θα συμβεί», είπε η κ. Γεροβασίλη.

Η κ. Γεροβασίλη κατηγόρησε τα άλλα κόμματα ότι δεν έχουν παρουσιάσει το πρόγραμμά τους.

«Τα φλέγοντα ζητήματα, όπως το ασφαλιστικό και τα εργασιακά, οφείλουν να είναι στον προεκλογικό διάλογο. Δεν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής μια λέξη για προγράμματα άλλων κομμάτων.

»Αντίθετα ο λόγος όλος επικεντρώνεται στο θέμα της εθνικής συνεννόησης, στο ποιος θα συγκυβερνήσει. Πάντως ακόμα και γι’ αυτό που ονομάζεται συνεννόηση θα πρέπει να γίνουμε σαφείς.

»Συνεννόηση με διαφορετικές θέσεις, διαφορετικές απόψεις, διαφορετική ιδεολογία και διαφορετική στρατηγική δεν μπορούν να συμβούν γιατί δεν πρόκειται περί συνεννόησης αλλά κοροϊδίας του λαού.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι μπορεί να συγκυβερνήσει και το έκανε με τους ΑΝΕΛ. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να συγκυβερνήσουμε. Όταν όμως δεν υπάρχουν κοινές αρχές και στόχοι, δεν υπάρχει συνεργασία.

»Τα περί συνεργασίας είναι μια προσπάθεια του απαρχαιωμένου πολιτικού συστήματος που έφερε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση, για να ξαναμπεί από το παράθυρο. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ (Ν.Λ.)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: